Santiago Caruso – El Horror De Dunwich

Santiago Caruso, akinek galéria ma kerül fel az oldalra, kihagyhatatlan, ha H.P Lovecraft ihlette festményekről, grafikákról beszélünk. 2008-ban a barcelonai Libros del Zorro Rojo kiadó gondozásában megjelent az „El Horror De Dunwich” novella, a történet elkészülésének nyolcvanadik évfordulójára. A könyv borítójának és belső illusztrációinak elkészítésére Caruso-t kérték fel. A kiadvány érdekessége, hogy többb mint tíz egyedi grafika készült a történethez, ami azért nem igazán jellemző, legnagyobb bánatomra.

Az elkészült kollekció még ma is a legteljesebb sorozat, ami végig követi a Whateley család történetét, nem számítva egyes képregényeket, amik feldogozták az eredeti novellát. Zseniális sorozat, ami ugyan úgy magában hordozza a deformált család sötét titkait, mint az eredeti történet.

Ez is érdekelni fog!

Eldritch Horror Game Box Ha esetleg nem ismernéd Sebestyén Csaba varázsdobozát, akkor most dobj el mindent, mert ha Eldricht Horror rajongó vagy, akkor Csaba elkészítette a sz...
Marcus Crassus Digital Art Néha sajnos előfordul, hogy egy művészről szinte semmi információt nem tudok kideríteni, mert teljesen bez&aacut...
Santiago Caruso Fiatal kora ellenére, Santiago Caruso már évek óta elismert művész, akinek alkotásai szinte az egé...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére