Skip to main content

Black Aether magazin utórendelés

Felhívom mindenki figyelmét, hogy aki még nem utalta el az összeget, az legkésőbb kedd reggel 9 óráig (május 2.) tegye meg, és erről küldjön egy bizonylatot, vagy képernyőmentést, ugyan is kedden nyomdába kerül a megrendelés, és utána már nincs lehetőség módosítani. Aki kedd reggelig nem teljesíti a kifizetést, annak a megrendelése automatikusan törlésre kerül. Ha esetleg utaltál és nem kaptál visszajelzést, mindenképpen jelezd a szokott módokon.

A jelenlegi – és egyben utolsó – utórendelési akcióban az összes eddig megjelent Black Aether magazinból tudsz rendelni, akár egy darabot is. 2016-ban négy darab (március, június, szeptember, december), 2017-ben pedig egy darab (március) magazin jelent meg. Ez az utolsó lehetőség arra, hogy beszerezd a hiányzó számokat, ugyan is a magazinokat készítő nyomda is egyetlen ilyen jellegű akcióra volt hajlandó.

A Black Aether magazinok ára egységesen: 1.250.- HUF/db


Természetesen ehhez még hozzájön a postaköltség:

  • 1 darab magazin megrendelésénél 275.- HUF
  • 2 darab magazin megrendelésénél 490.- HUF

Ha kettő darabnál több magazint szeretnél megrendelni, érdeklődj emailben a postaköltségről.

A megrendelési akció 2017. április 30-ig tart!

  • A megrendelésedet az akció lejárta előtt kell értelemszerűen leadnod, de a postázás, csak az akció vége után kettő héttel indul (május 15.)
  • Miután pontosan megadtad az adataidat, a Magazinok rovatba írd be melyik magazinból hány darabot szeretnél rendelni. Jelöld a megjelenés évét is, mert 2016-ban és 2017-ben is jelent meg magazin márciusban.
  • Különösen figyelj arra, hogy pontosan add meg a szállítási címedet, mert a posta nem kegyelmez!
  • A megrendelésre igazolólevél fog érkezni, amiben megkapod a megrendelésed sorszámát. ennek a levélnek a válaszideje akár 48 óra is lehet.
  • Miután megkaptad a sorszámot, a levélben jelölt bankszámlára kell elutalnod a megrendelt magazinok és a postaköltség árát.
  • Minden esetben pontos összeget utalj, mert ha kevesebbet utalsz nem fog teljesülni a megrendelés, de ha többet utalsz nem áll módomban visszautalni a különbözetet.

Ez is érdekelni fog!

Kvízjáték Extra A kérdések: 1., H. P. Lovecraft egyik neves kortársa, kinek művészetét nagyra tartotta, egyik bevezetőjében megfogalmazta a rémtörténetek három alaps...
H. P. Lovecraft – Az Ünnep Soha nem szabad megfeledkezni Lovecraft költői oldaláról sem, hisz mint rímfaragó is iszonyat termékeny volt. A mai naphoz kapcsolódóan olvashatod...
Marcelo Orsi Blanco Gyenge start után végül is tetemes sikerrel zárult az Oath of Dagon KS kampánya. Ez a siker mindenképpen k&...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Reddit
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.