Október 15-én érkezünk!

Naná, hogy a The Black Aether ismét átalakul. Azonban ez az átalakulás nem a külsőt, hanem a tartalmat érinti. Ahogy arról hírt adtunk, és a Bizzarium interjújában részletesen is kitértem rá, a TBA átadta a központi szerepet a Magyar H. P. Lovecraft Társaságnak, és egy olyan irodalmi magazinná fog átalakulni, aminek kifejezett célja lesz a lovecrafti rémirodalmat követő hazai írói közösség megalapozása, megszilárdítása, inspirálása és ösztönzése.

Alkotói közösséget fogunk szervezni.

Ehhez kapcsolódik szorosan a frissen elindult Dunwich Market webáruház, ahonnét jelenleg az legújabb Azilum magazin rendelhető meg. Hamarosan felhívást fogunk közzétenni, amiben részletesen felvázoljuk a terveinket és az együttműködési lehetőségeket.

Olyan tematikus anyagok fognak megjelenni az oldalon, amik segíteni fogják a szerzőket abban, hogy eligazodjanak a rémirodalom csodás világában, technikai tanácsokat adunk pályázóknak, új interjúsorozat indul, amiben hazai és nemzetközi szerzőket fogunk kikérdezni az írásról és megszívlelendő tanácsokat fogunk kérni tőlük. Természetesen nem feledkezünk meg a grafikusokról és egyéb művészeti ágak képviselőiről sem.

A legjobb az lesz ebben a történetben, hogy elsősorban nem saját gondolatainkat fogjuk megosztani, hanem olyan szerzőket, kiadókat, művészeket fogunk kifaggatni, akik érintettek egy adott területen, képzettek, tapasztalattal rendelkeznek. Kiderül, hogy a szerkesztő nem az Ürdög földi helytartója, azzal, hogy szinopszist írsz, saját magadnak is segítesz, mi az összekötő kapocs a weird irodalom és a Hungarofuturizmus között, de még azt a témát is körbe fogjuk járni, mit csinálj, hogy ne ess pofára, ha szerzői kiadásban szeretnéd megjelentetni saját művedet.

Addig is kövesd a Facebook oldalunkat, mert azért pár infót menet közben is meg fogunk osztani. Mindenképpen kövesd a Magyar H. P. Lovecraft Társaság Facebook oldalát is, és nem fogsz lemaradni a hazai és nemzetközi lovecrafti közösség friss híreiről. Ha kérdésed van, küldj nekünk e-mailt.

Sietünk. Október 15-én érkezünk!