Skip to main content

Egy hét nyári szünet

Eddig bírtuk a nyarat. Mindenkit megvisel a hőség és minket sem kímél, agytekervényeink megolvadnak ebben a melegben, nehezen tudjuk tartani a mindennapi határidőket. Ezért a The Black Aether holnaptól (július 10.) egy hét nyári szabadságra megy. Szükségünk van egy kis pihenésre, hogy tartani tudjuk a tőlünk már elvárható színvonalat.

Ez a szabadságolás abban fog megnyilvánulni, hogy ez alatt az egy hét alatt (július 10 – 16.) nem kerülnek fel friss anyagok sem a Facebook oldalunkra sem a honlapra.

Természetesen a jelenleg is futó pályázatainkkal kapcsolatban nyugodtan keressetek minket, ezek a projektek a szabadság alatt sem állnak le.

  • A Round-Robin novellapályázatban résztvevő csapatok kialakultak és elkezdődött a munka, a novellák nagyon jó alapszituációval indulnak. Mi is kíváncsian várjuk, miként alakulnak a történetek.
  • A Galaktika magazinnal közösen indított novellapályázatra várjuk a pályaműveket, bár ez a rövid idő még minden bizonnyal kevés kész novellák benyújtásához. Többetekben felmerült kérdés, ne tartsátok magatokban, üzenjetek emailben vagy kérdezhettek kommentben is a pályázat kiírása alatt.
  • Természetesen a Black Aether Magazin 6. száma is készülőben van, közel járunk ahhoz, hogy megteljen a magazin, de mint bizonyára tudod, folyamatosan várunk novellákat a magazinba. Szeptemberre tervezzük a megjelenést.

A következő pár napban ellátogatunk Innsmouthba, teszünk egy kis kitérőt a Csendes-óceánon, de meghívást kaptunk a Miskatonic Egyetemre is. A pihenés után még több exkluzív tartalommal fogunk jelentkezni, és természetesen folytatjuk elindított sorozatainkat is.

Mindenkinek jó pihenést kívánunk! Fhtagn! Iä! Iä Yog-Sothoth!

Tomasics József
főszerkesztő

Borítókép: Tristan Berndt, Ctulhu Rising

mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close