Skip to main content

Első The Black Aether író-olvasó találkozó és szakmai nap – felmérés

A The Black Aether ősszel a második születésnapját fogja ünnepelni. A Külső Istenek kegyesek voltak hozzánk, nagyon sok új hazai H. P. Lovecraft rajongót és kreatív elmét volt alkalmunk megismerni, beszélgetni, vitatkozni, új információkat szerezni… az interneten. Ezen szeretnénk változtatni, megismerni téged személyesen is, ezért The Black Aether író-olvasó találkozót szervezünk októberre.

Előzetes terveink szerint október 14-én Budapesten rendeznénk meg, ami közösségi találkozó és szakmai nap is egyben. Nem szeretnénk olyan összejövetelt, ahol a vendéglátóegységek sajátosságai miatt a jelenlévők elszeparálódnak egymástól az asztalok vagy boxok miatt, és kis csoportokban folyik pár órán át a beszélgetés, ami után gyorsan szétszéled mindenki. Olyan rendezvényt tervezünk, ahol összefogjuk élőben is a hazai közösséget, alkalmat és időt adunk a kérdések feltevésére és azok megválaszolására is. A rendezvényt olyan helyre tervezzük, ahol egy minimális pódium, de minimum a kihangosítás elérhető, és mindenképen olyan helyet választunk ahol akár 20-30-40 ember is elfér, egy térben, de ez akár lehet kültéri helyszín is. Ebben számítunk a te segítségedre is, minden javaslatot, ötletet, felajánlást szívesen veszünk a helyszínnel kapcsolatban.

Az író-olvasó találkozó egyik fontos eleme, hogy kérdéseidet feltehesd az általad kedvelt, vagy éppen nem kedvelt írónak, mi ezt a lehetőséget biztosítani fogjuk és természetesen dedikálásra is lesz alkalom. Azért, hogy ez a nap, ne csupán egy röpke koccintás legyen, programot is tervezünk, ami még messze van a végleges formájától. Szeretnénk úgy kitölteni az időt, hogy körülbelül 13:00 órától legalább 19:00 óráig mindenki számára érdekes „programot” tudjunk ajánlani. Ugyan csak várjuk ötleteidet, javaslataidat, és jelentkezésedet ha részt szeretnél venni a programban, mint előadó.

  • Szervezőként illik bemutatkoznunk és bemutatni a TBA működését is.
  • Ezt egy előadás fogja követni, ami természetesen H. P. Lovecraftról, a rémtörténetekről és azok írásáról fog szólni.
  • Megpróbálunk minél több a Black Aetherben megjelent írót elcsábítani a rendezvényre, és néhányukat (4-5 főt) egy kerekasztal beszélgetésre felkérni érintve az előadás témáját.
  • Természetesen fogunk biztosítani lehetőséget arra, hogy a kerekasztal beszélgetés után te is feltehesd kérdéseidet a jelenlévőknek.
  • Ezt követi egy újabb előadás, aminek központjában H. P. Lovecraft és egy olyan témakör áll, ami az előzetes felmérések után a legjobban érdekli a majd hazai közösséget.
  • És végül még egy kerekasztal beszélgetés következik, ugyan csak érintve az előadás témáját, ami után ismét felteheted a kérdéseidet.

Szeretnénk meglepetés vendége(ke)t is hívni, van már szép hosszú listánk, reméljük elfogadják felkérésünket, ellenkező esetben birtokában vagyunk bizonyos ősi ráolvasásoknak és eljárásoknak, a  De Vermis Mysteriis és a Cultes des Goules egyes oldalainak, amiket nem félünk használni a cél érdekében. Remélhetőleg ezek a programok, már nyújtanak olyan tartalmas elfoglaltságot, ami a te számodra is érdekessé teszi a rendezvényünket és jelen is tudsz lenni október 14-én Budapesten.

Remélem azt mondanom sem kell, hogy rendezvény ingyenes és mindenki előtt nyitva áll. A legfontosabb feladat most, felmérnünk, mekkora helységet is szükséges szereznünk, mennyien leszünk azon a szombaton. Ezért kérlek, válaszolj a kérdésre az alábbi űrlapon, ott tudsz-e lenni az első The Black Aether író-olvasó találkozón és szakmai napon 2017. október 14-én Budapesten.

 

Ez is érdekelni fog!

Budapesti H. P. Lovecraft konferencia jöhet? Tavaly november 18-án került sor az első The Black Aether Író-olvasó Találkozóra, ami egy nagyon jó hangulatú, érdekes és mindenképpen értékes találko...
Október 31! Egy éves lesz a TBA! Az elmúlt hetekben úgy tűnhetett, hogy megritkultak a bejegyzések az oldalon, főleg a hétvégi elemzések, ...
Micro Aether 2016/Október A szeptemberi Micro Aether összevonásra került az októberi számmal, ezért november első szombatján rem...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Close