Skip to main content

The Black Aether Író-olvasó Találkozó 2017

Kedves barátaink, H. P. Lovecraft rajongók!

Két év után elérkezett az idő, hogy végre személyesen is köszönthessük egymást, megszorítsuk egymás kezét, ugyan is most már hivatalosan is bejelenthetem, hogy 2017. november 18-án megrendezésre kerül az első The Black Aether Író-olvasó Találkozó, aminek a helyszíne a nagyszerű CDFŰ Kultúrpince.

Ki kell emelnem, hogy Kass Kata a CDFŰ ügyvezetője nagyon segítőkészen és rugalmasan állt e felkérés elé. Alapból a kultúrpince nincs nyitva szombat délután, de zártkörű rendezvényként megtarthatjuk a találkozót, miattunk kinyit a CDFŰ. Az azt jelenti, hogy senki nem fog zavarni minket.

Az előttünk álló időszakban még sok feladat vár ránk, véglegesítenünk kell a program és vendéglistát. Természetesen minden magyarországi H. P. Lovecraft rajongót és Black Aether kedvelőt várunk a találkozóra, de lesznek olyan vendégeink is, akiket mi hívunk meg a kerekasztal beszélgetésekre.

Terveink szerint 13:00 órakor fog kezdődni a találkozó, ekkor nyílik az ajtó, maga az kerekasztal beszélgetés és előtte a rövid felvezető előadás pedig 14:00 órakor kezdődik.

Programterv:

  • 13:00 Ajtónyitás
  • 14:00 A The Black Aether múlt, jelen és jövő – Tomasics József
  • 14:30 Kerekasztal beszélgetés – a vendéglista még alakul
  • 16:00 Újabb beszélgetésindító előadás H. P. Lovecraftról
  • 16:30 Kerekasztal beszélgetés – a vendéglista még alakul
  • 18:00 – 0:00 „Az úri közönség táncol…”

A találkozó Facebook eseményét, ezen a linken érheted el!

Természetesen nem fél órás monológokból és 4-4 ember beszélgetéséből a pódiumon fog állni a találkozó, mindenképpen bevonjuk a beszélgetésbe a jelenlévőket, tehát készülj a kérdéseiddel, amit már régóta felszeretnél tenni a Black Aether egyik szerzőjének vagy illusztrátorának. Erre meg is kérünk, hogy vegyél részt aktívan a beszélgetésben.

A következő egy hónapban kiderül a pontos vendéglista, az előadás és a kerekasztal beszélgetés témája, meghívót küldünk mindenkinek, aki részt vett a Black Aether magazinok elkészítésében, folyamatosan beszámolunk az előkészületekről.

Jelen esetben, kifejezetten megkérünk, hogy oszd meg a találkozóról szóló híreket, a Facebook eseményt, és hívd meg ismerőseidet is.

Azt sajnos előre el kell mondanom, hogy NEM lesz kapható Black Aether magazin a találkozón, NEM tudok elmaradt utórendeléseket prezentálni a szombati napon.

 

Ez is érdekelni fog!

Megjelent a Black Aether #3, online rendelés a hon... A Black Aether magazin mérföldkőhöz érkezett a harmadik számával. Ez a harmadik szám győz&oum...
aLexLibris Ennek a bejegyzésnek már sokkal korábban meg kellett volna jelennie, de beleestem abba a hibába, hogy elkezdtem bö...
Egy hét nyári szünet Eddig bírtuk a nyarat. Mindenkit megvisel a hőség és minket sem kímél, agytekervényeink megolvadnak ebben a melegben, nehezen tudjuk tartani a mindenn...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close