Skip to main content

A nyári Galaktika és The Black Aether pályázat nyertese Kovách Kristóf

Régi adósságunkat törlesztjük most, ugyan is a Galaktika magazin és a The Black Aether közös pályázatának eredményéről még nem adtunk hírt. Minden pályázónak válaszoltunk és értesítettük őket döntésünkről, azonban az még nem derült ki, hogy valójában ki is nyerte a nyári pályázatot.

A 2017-es nyári Galaktika és The Black Aether pályázat nyertese Kovách Kristóf, akinek Hiram Turner Pokolraszállása című novellája kapta a legtöbb szavazatot.

Ezúton is gratulálunk Kristófnak, akinek rémtörténete a Galaktika magazinban fog megjelenni. A kiírás szerinte a novemberi Galaktika magazinban jelent volna meg a novella, azonban technikai okok miatt, a következő, decemberi számban fog megjelenni.

Köszönjük mindenkinek a pályaműveket, megtiszteltetés volt elolvasni a novellákat. Sok tapasztalatot szereztünk, a legfontosabb az, hogy szervezés terén ez ügyben még vannak hiányosságaink, de próbálunk fejlődni és igyekszünk a jövőben szervezettebben lebonyolítani a pályázatainkat.

Ezúton is még egyszer köszönjük, hogy a nyertes pályamű megjelenhet a Galaktika magazinban.

Ez is érdekelni fog!

Mi lett volna ha… grafikai pályázat – ... Egyik szemem sir a másik nevet a The Black Aether első, Mi lett volna ha… grafikai pályázatával kapcsolatban. Őszintén megmondom, több nevezésre számí...
A Galaktika magazin és a The Black Aether közös no... A Pályázat lezárult! Hamarosan minden jelentkezőt értesítünk!   Az utóbbi évek egyik legmelegebb nyarának a közepén tartunk éppen, ezeken a fü...
Lovecraft szemével – Fotópályázat A The Black Aether nyereményjáték-sorozatának első fordulójában megmutathatod kreatív lát&a...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close