Skip to main content

A nyári Galaktika és The Black Aether pályázat nyertese Kovách Kristóf

Régi adósságunkat törlesztjük most, ugyan is a Galaktika magazin és a The Black Aether közös pályázatának eredményéről még nem adtunk hírt. Minden pályázónak válaszoltunk és értesítettük őket döntésünkről, azonban az még nem derült ki, hogy valójában ki is nyerte a nyári pályázatot.

A 2017-es nyári Galaktika és The Black Aether pályázat nyertese Kovách Kristóf, akinek Hiram Turner Pokolraszállása című novellája kapta a legtöbb szavazatot.

Ezúton is gratulálunk Kristófnak, akinek rémtörténete a Galaktika magazinban fog megjelenni. A kiírás szerinte a novemberi Galaktika magazinban jelent volna meg a novella, azonban technikai okok miatt, a következő, decemberi számban fog megjelenni.

Köszönjük mindenkinek a pályaműveket, megtiszteltetés volt elolvasni a novellákat. Sok tapasztalatot szereztünk, a legfontosabb az, hogy szervezés terén ez ügyben még vannak hiányosságaink, de próbálunk fejlődni és igyekszünk a jövőben szervezettebben lebonyolítani a pályázatainkat.

Ezúton is még egyszer köszönjük, hogy a nyertes pályamű megjelenhet a Galaktika magazinban.

Ez is érdekelni fog!

“Round-Robin” Novellapályázat 1935-ben Julius Schwartz a Fantasy Magazine magazin főszerkesztője felkért öt kiemelkedő sci-fi és öt (weird) fantasy írót, két darab round-robin tört...
Pickman öröksége – Grafikai pályázat „… egy igazi művész ismeri a borzadály valódi anatómiáját és a félelem fiziológiáját – a pontos vonalakat és arányokat, melyek kapcsolatban állnak a r...
TBA Kvízjáték – November #2 A kérdések: 1., November 16. mondhatni, hogy jelentős esemény lesz a hazai Lovecraft rajongó közöss&e...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Reddit
mm

Tomasics József

“Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.