Változások a Facebook hírfolyamában - The Black Aether Skip to main content

Változások a Facebook hírfolyamában

Úgy tűnik, hogy a Facebook hírfolyamában változások fognak történni, a jövőben törekednek az álhírek visszaszorítására, aminek eredményeképp nagyjából az a terv, hogy többet lássunk a barátaink, és kevesebbet az oldalak bejegyzéseiből.

Ennek áldozatául fog esni valószínűleg a The Black Aether Facebook oldala is. A TBA közösségi kommunikációja erősen a Facebookra korlátozódott az elmúlt több mint két évben, ami nem a legszerencsésebb – bár nyilvánvalóan hasznos -; dolgozok azon, hogy a napi friss hírek FB-n kívül is egyszerűen elérhetőek legyenek.

Addig is két dolgot tehetsz, ha szeretnéd, hogy a TBA friss hírei biztosan eljussanak hozzád:

1. A Facebookon a bal felső Hírfolyam legördülő menüjéből válaszd a Beállítások szerkesztését (News Feed Preferences), ott kattints az első lehetőségre, az elsőként megjelenők beállítására (Prioritize Who To See First), majd a felugró ablakban válaszd a The Black Aether-t, és nyomd meg a Kész (Done) gombot!

 

2. A The Black Aether Facebook oldalán a Követed (Following) menüpont alatt kiválaszthatod a Megjelenés elsőként (See first) opciót.

 

Egyenlőre még kidolgozás alatt van – pontosabban aktívan keresem –, miként is lehetne egyszerű megoldással kombinálni a WordPress+Facebook+RSS szentháromságot. Bár lehet, hogy egészen egyszerűen az eredeti Face Book-ot kellene használnom.

mm

The Black Aether

“Never Explain Anything” ― H.P. Lovecraft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close