Pickman öröksége pályázat lezárása - The Black Aether Skip to main content

Pickman öröksége pályázat lezárása

A mai nappal mindenkinek elküldtük a választ, aki jelentkezett a Pickman Örökségre pályázatunk második fordulójára. Közel harminc pályamű érkezett és én titkon reméltem, hogy olyan anyagok fognak érkezni, amikből képtelenség lesz egy nyertest kihirdetni; bár csak így lenne ötösöm a lottón. Három novella és egy vers már biztos helyen szerepel, két további novellánál még egyeztettetni kell a szerzővel.

Az, hogy melyik illusztrációhoz készültek a nyertes novellák, csak a legvégén fogjuk kihirdetni, amikor már minden egyeztetés lezárult.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt.

Tomasics József

Ez is érdekelni fog!

Kiegészítés a Pickman Öröksége Pályázat második fo... Rögtön a Pickman Öröksége Pályázat második fordulójának indulása után történt egy kis félreértés, amit mindenképpen tisztázni kell. Ennek oka minden b...
Pickman Öröksége Pályázat – második forduló... A Pályázat lezárult! Hamarosan minden jelentkezőt értesítünk! Január 31-én lezárult a Pickman Öröksége pályázatunk első fordulója, amiben alapvetően...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close