Veres Attila: Éjféli iskolák - Nyereményjáték - The Black Aether Skip to main content

Veres Attila: Éjféli iskolák – Nyereményjáték

Veres Attila tavaly megjelent Odakint sötétebb című regénye kétségtelenül az év meglepetése és bestsellere is lett egyben. Mindig is büszkék voltunk arra, hogy Attila írói zsenialitása a Black Aether magazin színvonalát emelhette, hiszen nyomtatásban először a magazinban jelentek meg novellái. A regény után 2018-ban Attila Éjféli iskolák című novelláskötete fog megjelenni ismét az Agave Könyvek kiadásában; nekik innét is köszönjük a tavalyi merész ám kétségkívül jó döntésüket.

Idén is nyereményjátékot indítunk a kiadóval közösen, amiben három végtelenül egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és máris esélyes vagy, hogy megnyerd a felajánlott 3 darab Éjféli iskolák egyikét.

A kérdések:

 1. Mikor jelenik meg Veres Attila Éjféli iskolák című novelláskötete?
 2. Mi volt Attila 2017-ben megjelent regényének címe?
 3. Melyik magazinban jelentek meg Attila novellái először?

A helyes megfejtők közt három példányt fogunk kisorsolni Attila regényéből, amit az Agave Könyvek fog postázni a nyerteseknek.

 • Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban meg kell osztanod a könyv Moly vagy/és Agave Kiadó adatlapját. Tumblr, Facebook, Twitter, G+, blog, Messenger… minden játszik.
 • A megosztás linkjét vagy az arról készült képernyőmentést csatolnod kell a megfejtésekhez.
 • Bárki részt vehet a nyereményjátékban, aki a fenti megosztásokat teljesíti.
 • A megosztások nem adódnak össze, ha több helyen is hírt adsz a könyvről, azt akkor is egynek számoljuk. (Na persze külön megköszönjük, ha több helyen is megosztod.)
 • A megfejtéseket június 10., 23:59-ig várjuk.
 • A sorsolás a Random.org oldalon fog történni,
 • A nyereményeket az Agave Könyvek fogja postázni.
 • A válaszaidat tartalmazó levélben ne add meg személyes adataidat, a nyerteseket átirányítjuk a kiadóhoz, a szállítási címet majd nekik kell megadni, mert a könyveket őt fogják postázni
 • A megfejtéseket az info@theblackaether.com email címre küld el, a tárgymezőben szerepeljen: Éjféli iskolák. FIGYELEM! Ha a honlap üzenetküldő modulját ne használd, mert ott képet nem tudsz csatolni az üzenethez.

Jó játékot kívánunk!

Ez is érdekelni fog!

Veres Attila- Odakinn sötétebb Ha rendszeresen olvasod a The Black Aether online magazint, akkor minden bizonnyal tudod, hogy Veres Attilának hamarosan meg fog jelenni az Odakinn Sö...
Odakint sötétebb – Vidra Gyula véleménye Akik olvasták korábban Veres Attila munkáit, joggal várták az első regényét, ami ketyegő bombaként izzott hogy végre megjelenhessen, és berobbanjon a ...
Odakint sötétebb – Dajka Gábor véleménye... Ismeretlen eredetű csápos lények és a falusi lét porából kibontakozó kozmikus rettenet Magyarország egy eldugott szegletében. Lehet-e Veres Attila deb...
mm

The Black Aether

“Never Explain Anything” ― H.P. Lovecraft

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close