Skip to main content

A CineGore horrorportál csatlakozott novellapályázatunkhoz!

A Black Aether és a Borzongás novellapályázatára már csörgedeznek a pályaművek, de még bőségesen van idő szeptember végéig, a pályázat határidejéig. Természetesen ezalatt az idő alatt sem tétlenkedünk, folyamatosan keressük az utat, kutatjuk a lehetőségeket, hogy népszerűsítsük a pályázatot és ezáltal a horrort, mint irodalmi zsánert is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarország legnagyobb horrorportálja a CineGore csatlakozott kezdeményezésünkhöz, és a portál szerkesztői részt fognak venni a novellák elbírálásában.

A CineGore 1999-ben alakult, eredetileg Harvester néven, nevét az azonos című point-and-click kalandjáték után kapta. A kétezres évektől már számottevő oldalnak számított a horror, science fiction és trashfilm kritikáival, egyedi, nem kommersz írói gárdájával, mely az évek során olyan hivatalosan is létrejövő formációkban is megmutatta erejét, mint a Magyar Fangoria.

Mindig is hittem és hiszek még ma is a közösség erejében, és a CineGore csatlakozása egy újabb bizonyíték arra, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Képesek vagyunk összefogni és összetartani egy olyan cél érdekében, ami ösztönző lehet a magyarországi horror szerzők számára.

A pályázat feltételei természetesen nem változtak – kifejezetten kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket -, a megjelenéssel kapcsolatban léphet fel némi változás. Eredeti terveink szerint őszi megjelenést szerettünk volna, azonban ha a beérkezett pályaművek száma meghaladja azt a mennyiséget, amit még mindenféle kapkodás és felületesség nélkül tudunk feldolgozni, akkor a különszám 2019 tavaszán fog megjelenni.

Továbbra is mindenkinek jó munkát kívánunk!

Ez is érdekelni fog!

A The Black Aether magazin és a Borzongás Horrorma... A horrorirodalom sajnos túlságosan is alulértékelt és mellőzött zsáner Magyarországon. Miközben a nemzetközi piacon rendszeresek a megjelenések, egyre...
TBA 2016/08/08-08/14 08.08. - Én se tudtam mire vállalkoztam, mikor elindítottam a „napikép” sorozatot. Őszintén ...
Santiago Caruso – El Horror De Dunwich Santiago Caruso, akinek galéria ma kerül fel az oldalra, kihagyhatatlan, ha H.P Lovecraft ihlette festményekről, grafikák...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close