Skip to main content

A CineGore horrorportál csatlakozott novellapályázatunkhoz!

A Black Aether és a Borzongás novellapályázatára már csörgedeznek a pályaművek, de még bőségesen van idő szeptember végéig, a pályázat határidejéig. Természetesen ezalatt az idő alatt sem tétlenkedünk, folyamatosan keressük az utat, kutatjuk a lehetőségeket, hogy népszerűsítsük a pályázatot és ezáltal a horrort, mint irodalmi zsánert is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy Magyarország legnagyobb horrorportálja a CineGore csatlakozott kezdeményezésünkhöz, és a portál szerkesztői részt fognak venni a novellák elbírálásában.

A CineGore 1999-ben alakult, eredetileg Harvester néven, nevét az azonos című point-and-click kalandjáték után kapta. A kétezres évektől már számottevő oldalnak számított a horror, science fiction és trashfilm kritikáival, egyedi, nem kommersz írói gárdájával, mely az évek során olyan hivatalosan is létrejövő formációkban is megmutatta erejét, mint a Magyar Fangoria.

Mindig is hittem és hiszek még ma is a közösség erejében, és a CineGore csatlakozása egy újabb bizonyíték arra, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Képesek vagyunk összefogni és összetartani egy olyan cél érdekében, ami ösztönző lehet a magyarországi horror szerzők számára.

A pályázat feltételei természetesen nem változtak – kifejezetten kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a feltételeket -, a megjelenéssel kapcsolatban léphet fel némi változás. Eredeti terveink szerint őszi megjelenést szerettünk volna, azonban ha a beérkezett pályaművek száma meghaladja azt a mennyiséget, amit még mindenféle kapkodás és felületesség nélkül tudunk feldolgozni, akkor a különszám 2019 tavaszán fog megjelenni.

Továbbra is mindenkinek jó munkát kívánunk!

Ez is érdekelni fog!

Santiago Caruso – El Horror De Dunwich Santiago Caruso, akinek galéria ma kerül fel az oldalra, kihagyhatatlan, ha H.P Lovecraft ihlette festményekről, grafikák...
A The Black Aether magazin és a Borzongás Horrorma... A pályázatot lezártuk!   A horrorirodalom sajnos túlságosan is alulértékelt és mellőzött zsáner Magyarországon. Miközben a nemzetközi piacon re...
Eldritch Horror Game Box Ha esetleg nem ismernéd Sebestyén Csaba varázsdobozát, akkor most dobj el mindent, mert ha Eldricht Horror rajongó vagy, akkor Csaba elkészítette a sz...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close