Skip to main content

Black Aether beleolvasó #1 – Erdei Lilla: Az ébrény

A mai nappal elindítjuk a következő Black Aether „Beleolvasó” sorozatát, amiben a következő antológia novelláiból mutatunk meg egy rövid részletet, természetesen spoliermentesen. A kiadvány szerkesztése még folyamatban van, sajnos jelentős csúszásban vagyunk, ennek egyetlen oka, hogy a főszerkesztő (Jelen!) nem tudta megfelelően menedzselni az idejét. Bármennyi is lesz a végleges késés, az antológia meg fog jelenni 2018-ban.

„Egy adott jelenség, például egy születési rendellenesség köré – korszaktól, szellemi környezettől függően – rengetegféle magyarázat kerekíthető, a különféle miszticizmusoktól az olyan durva áltudományokig, mint a náci eugenika. Aztán persze lehet, hogy az igazi válasz ezeken is túlmutat… ha van egyáltalán emberi ésszel felfogható válasz.”

A Beleolvasó első részében Erdei Lilla Az ébrény című novellájából mutatunk egy részletet. A történet egy fiatal kutatóról szól (Anke Hamacher), aki Anselm Strohkirch, a néhai náci tudós múltbeli kutatásait fordítja megbízója számára. Lillával már készítettünk interjút, amit itt olvashatsz el, akkor még nem mondtuk, de Lilla valójában Veres Attila szebbik verziója.

A PDF fájlt letöltheted innét.

Borítókép: Marius Kastečkas – One Morning (Dark hedges, Antrim, Ireland)

Erdei_Lilla_Az_ Ébrény_részlet

Ez is érdekelni fog!

Megjelent a Black Aether #5 magazin A Black Aether #5 magazinban ezúttal 5 novella és egy versfordítás szerepel, és természetesen mindegyikhez külön illusztráció, ami együttesen 64 oldal...
Változás a Black Aether működésében, újabb szintet... A Black Aether magazin újabb mérföldkőhöz érkezett, a magazin hétterét illetően változás történt, amire már régóta szükség volt, most jött el az ideje...
Black Aether #4 beleolvasó – Balogh József A Black Aether #4 magazin egyik új írója Balogh József, aki a Csomópontok című novellájával...
mm

Tomasics József

"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Close