Fhtagn: Rock Opera of Dooom

Bizonyára nem én vagyok az egyetlen, aki sok olyan Kickstarter kampányt látott, ahol a mekegve-makogva próbálnak pénzt kalapozni, meg olyat is ahol a csilli-villi kampány nem hoz sikert. Fabian Rush engem 1 perc alatt levett a lábamról. A bemutató videóját olyan jól összerakta, hogy egyből kedved lesz támogatni. Ahogy mászik bele az arcodba, miközben Abdul Alhazred szerepében negédesen beszél hozzád… állat! Jól példázza, hogy nem a pénz számít.

A Synthetic Nightmare énekese egy rockoperára gyűjt. Siker esetén holografikus színpadi műsort ígér és 35.000 dollár után turnéra is elindulnak, igaz csak az Államokban, de a DVD kiadás nekünk is elérhető lesz.

UPDATE: Fabian Rush reagált a Facebook bejegyzésünkre:

[kt_box opacity=”1″ padding_top=”10″ padding_bottom=”10″ padding_left=”10″ padding_right=”10″ background=”#e8e8e8″]

Thank you for your kind words and for sharing our kickstarter campaign. It is very important to me that this project reaches an international audience so I will see what gifts I can send your way. There will be plenty of downloads. If things go well with our shows in America, I would love to bring the show to Europe and further. Thanks again, I do not speak Hungarian so I hope this translation makes sense.

[/kt_box]

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top