Cthulhu Virtual Pet

Ha lassan elkezd őszülni a hajad – ha még eddig nem kezdett el -, akkor biztos, hogy mond valamit a Tamagotchi név, ha viszont még szemtelenül fiatal vagy, akkor inkább a Pet Simulator/Virtual Pet lehet ismerős. Tamagotchi – eredeti -, egy volt, Pet Simulator-ból meg végtelen a lista.

Remélem nem gondoltad, hogy pont Cthulhu ússza meg a háziállattá válást.

NeuroCreativa egy párból áll, Guillermo Ferraris és Silvia Sánchez az munkán kívül is egy párt alkotnak, őszintén remélem, nevelgetnek otthon egy termetes Cthulhu-t. Magáról a játékról sok mindent nem igazán lehet írni, aki játszott már egy ilyennel, az már játszott az összessel. Etetni kell, játszani vele, élelmet szerezni és kultistákat toborozni. A mi cuki kis Cthulhu-nk nem csak eszik, hanem űrit is, szóval tonnányi „halmokat” kell eltakarítanunk. A 8bit-es retro grafika, viszont nagyon űber!

Az én Cthuhlu-m fél nap után elkezdett nyavajogni, hogy nagyon éhes ezért megeszi a toborzott kultistákat… egy jól irányzott uninstallal vissza küldtem a sötét űr, legmélyebb bugyrába.

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top