Orion Oddities

Nagy szerencsénk, hogy létezik az Etsy shop (bár ha nem létezne, lenne helyette más), mert aki kicsit is kreatívnak érzi magát, nagyon könnyen értékesítheti az alkotásait. Természetesen a nagy számok törvénye alapján sok az olyan termék, ami szinte említésre sem méltó, de szerencsére vannak olyan művészek, akik kiemelkedőt is tudnak létrehozni. Közéjük tartozik az olaszországi Andrea Falaschi, aki az Orion Oddities shop tulajdonosa, és a Deathless zenekar dobosa.

Leginkább fémmegmunkálásban utazik, különféle érméket és üvegdíszeket készít, de külön kiemelném az Ouija tábláját, közel 100.000 forint, ami kétségessé teheti a megvételt, de akit vonzanak az ilyesmi termékek, annak biztos befektetés, mert nagyon jó kézzel készített minőség. Dióból kivont kinint és fenyőgyantát is használt. Itt még találsz pár képet Flaschi alkotásairól, amik nem kerültek ki a shopba.

 

 

 

 

 

 

Tomasics József
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top
The Black Aether