Cthulhu Tales – Storytelling Card Game

Három nappal ezelőtt indult a Cubicle 7 új Kickstarter kampánya, a Cthulhu Tales – Storytelling Card Game of the Cthulhu Mythos. Ahogy a név is mutatja, egy újabb kártyajátékkal jelentkezik a kiadó, akik nem most kezdték a szakmát. A project 3 nap alatt elérte a tervezett összeg felét, ez szinte garantálja a sikert, de inkább előre vetít egy újabb tetemes túlteljesítést.

Nem egy újabb gyűjtögetős kártyajátékkal van dolgunk, ezúttal a történet mesélés van a központban. Te vagy a főszereplő, és nem igazán akarsz tovább az Arkham Sanatorium vagy éppen a Danver States Asylum vendége lenni. Meg kell győznöd a hatóságokat, hogy neked nem ott van a helyed, nem vagy őrült. A játékos társaid, tulajdonképpen az ellenfeleid, akik természetesen nem hiszik el a történeteidet istenségekről és mítoszokról. Ők a „realitás” talaján maradva, gyógyszerekkel, kezelésekkel próbálnak észhez téríteni és meggyőzni, hogy még is csak jobb neked ott bent.

A kivitelezésre nem lehet panasz, a mintalapok, csomagolás és maga a szabálykönyv is igényes kivitel. Ha támogatod a kampányt 20 fontért (~9.000 – 10.000 Ft) megkapod az alap játékot, de ha 200 fontot rááldozol, akkor bekerülsz a játékba, egy kártyalap formájában, mint az egyik főszereplő. Figyelemre méltó project az biztos.

Három nap alatt összejött a kampány fele, még van 27 napjuk. Van egy olyan érzésem, hogy erre nem számítottak, ugyan is csak a fent említett két fajta támogatási lehetőség létezik, illetve egyetlen darab „stretch goal”. Fog még változni ez a kampány az tuti.

 

Ez is érdekelni fog!

MAZE The Angels Walk Silently Túlzás nélkül lehet állítani, hogy jelen pillanatban a világon az összes Lovecraft és Cthulhu rajongó gamer, egy magyar projectre vár. A MAZE The Ange...
Nyereményjáték A The Black Aether 2015 október 27-én lépett a nyilvánosság elé, azóta szervezi és tartja &...
TBA 2016/07/04-07/10 07.04. - August William Derleth íróként és az Arkham House egyik alapítójaként, H. P. Love...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére