The Dark Below

Minden alkalommal mikor egy új Lovecrafthez köthető alkotás születik, felcsillan a szemem, de egyben össze is szűkül (szép kis képzavar), mert kritikus vagyok azokkal a művekkel, amik eredeti novellát dolgoznak fel, de még kritikusabb azokkal, amik újjal rukkolnak elő és azt állítják magukról, hogy „hamisítatlan Lovecrafti horror”.

Így van ez a Dark Rift Films új filmjével a The Dark Below című pszichológiai indie horrorral is. A project két atyja, Stewart Sparkle (rendező) és Paul Butler (író) elmondása szerint, minden forgatási nap végére nyakig álltak a művérben és a szmötyiben, hagyományos „gore” filmet akartak készíteni. Reméljük ez össze is jött. A történet középpontjában Olive áll, a fiatal tengerbiológus, aki felfedez egy nem földi lényt az egyik szerencsétlenséggel végződő mélytengeri merülésnél. A lényt hazacsempészi további vizsgálatokra, mikor is elkezdődnek a rémálmok és a horror.

Jelenleg az utómunkálatok folynak, a bemutatást a 2016-os fesztivál ciklusban tervezik. Vigyázz, erősen +18 kategória!

 

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top