Morgan Hughes

Morgan Hughes keresi még a helyét szobrászok, digitális szobrászok, 3D grafikusok, maszkmesterek közt, de munkáit elnézve, nem kell sokáig keresgélnie. A Douglas Education Center 16 hónapos képzése adta meg neki azt a kezdő lökést, hogy kilépjen a pizzéria(!) ajtaján, ahol addig dolgozott és kamatoztassa is tehetségét.

Szerencsénkre ő is kivette a saját szeletét a Ctulhu pizzából, és Etsy shopjában, ebbe mi is belekóstolhatunk (befejeztem a pizzás témát). Az egyik saját készítésű kiegészítője egy bronz kulcstartó, aminek az ára nem is igazán vészes. A „fali szobor” már drágább kategória, de ez is bronzból készült, egyedi kivitel, sorszámozott és szignózott. A plakettből tudsz festettet és natúrt is venni, ha esetleg saját magad akarnád kifesteni. A szállításra 3-4 hetet mond, ez azért van, mert az eredeti nyomatról, frissen készíti el a bronz verziót, ha megrendeled. Én szívesen elnézegetnék a lakásban egy ilyet, az már más kérdés, hogy válóper lenne belőle.

Halkan megjegyzem, Hughes lakcíme: Tienosta, Elm Street 147

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top