Old One Productions – Sakk?

Nehéz lenne olyan „témát” találni, amiből ne készült volna még sakk készlet. A legnagyobb meglepetés az lenne, ha ebből kimaradt volna a Cthulhu mítosz. Készült már nem egy kollekció, több-kevesebb sikerrel (soha nem fogom megérteni, hogy Cthulhu miért jelent egyet a tapadókorongos csápokkal). Ebbe a szériába szállt be, a nem éppen minőségi termékeiről ismert Old One Productions.

Meg sem említeném a „céget” és termékeit, ha nem bukkant volna fel Facebook oldalukon, hogy sakk készlet kiadására készülnek, aminek koncepcióját Luciana Nedelea dolgozta ki. Mindig mindennek meg van az oka, ennek a fúziónak is meg kell legyen, az tény, hogy Nedelea képességei, klasszisokkal túlmutatnak a OOP lehetőségein. Minden esetre a 3D tervezés, és főleg a kivitelezés még hátra van, de ha a végtermék kicsit is fog hasonlítani a tervekre, akkor már nyert ügyünk van. Van egy olyan sejtésem, hogy fogjuk mi még látni ezt a projectet Kickstarteren.

Nyarlathotep mint királynő… érdekes elképzelés. Luciana ha válaszol, akkor több információ is kiderül.

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top