A Matter of Caos

Az olaszországi Expera Game Studio egy egészen friss csapat, amit két barát, Luca Porrino és Eli Daddio alapított 2015 januárjában. Nem ugrottak fejest az indie fejlesztés üres úszómedencéjébe, és nem akarják megváltani a világot egyből, egy OpenWorldMMORPGFPSAdventureHorrorRTS szörnnyel, hanem egészen apró, főleg webes kereteken belül működő játékokat készítenek.

Hét nappal ezelőtt elindították Kickstarter kampányukat. Az A Matter of Caos – No Rest for the Wickedben kilépnek a webes korlátokból és „telepíthető” formátumra kalapoznak. A point & click kalandban, Mr. Gilbert magánnyomozót követheted, aki Cthulhura „hajaz”. Remélem nem ez lesz az egyetlen kapcsolódás Lovecrafthez.

Noir, sötét humorú, Lovecraft horrort ígérnek, amibe kicsit belekukkanthatsz, mert a játéknak volt egy előzmény epizódja, ezt elérheted a honlapjukról. A Steam Green Light kampányuk együtt indult a Kickstarterrel, sajnos eddig nincs nagy mozgolódás egyik oldalon se.

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top