The Lovecraft Arts & Sciences Council

A The Lovecraft Arts & Sciences Council egy 2011-ben alapított nonprofit szervezet, székhelyük természetesen Providence, Lovecraft szülővárosa. Az egyszerű baráti társaság alakult át, hogy azóta is töretlenül egy olyan központot működtessenek, ahol első sorban próbálják összehozni a Lovecraft rajongókat, és ezen túl segítenek, támogatnak mindenkit aki Lovecrafthez köthetőt alkot. Ők rendezik az legnagyobb Lovecraft eseményt is, a Necronomicon Providence-t. Az idei, négy napos találkozón több mint száz író, festő, zenész, filmkészítő, és más társaságok képviselői tartottak előadást.

A TLASC nem sokkal megalakulása után nyitott egy boltot is, ami ma már zsúfolásig van tömve alkotásokkal, a világ minden részéről. Most végre elkészült egy online bolt is… maradjunk annyiban, hogy a cél szentesíti az eszközt. Az biztos, hogy ha még ebben az életedben eljutsz Lovecraft városába, akkor nem hagyhatod ki a boltot. Ha szerencséd van, akkor még egy könyvbemutatóba, felolvasói estbe is belefuthatsz

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top