Bryan Baugh

Mint mindenki, aki a galériánkban szerepel, Bryan Baugh is kivételes tehetség. Munkái nagyon sok témát fognak át, de saját bevallása szerint is, legjobban a horrort szereti. Sosem felejti el megemlíteni, hogy Lovecraft művei, milyen nagy hatással voltak rá.

Ezekből az alkotásokból, egy szép csokor van DeviantArt profilján. Ha van rá lehetőséged, olvasd el a történeteket, kötődéseket az inspiráló művekhez, de ami a legfontosabb szerezd be a The Lovecraft Anthology: Volume 1 és Volume 2 képregény gyűjteményeket, amiket a Self Made Hero kiadó jegyzett, mert Bryan Baugh is közreműködött, a második könyvben illusztrálta a The Hound novellát. (személyes kedvenc) Mindkét gyűjtemény méltó tisztelgés Lovecraft munkái előtt, és jelenleg 30%-os akció van rájuk.

Ez is érdekelni fog!

Rio Negro A Brazil származású Eron Carlos da Costa, alias Ikarow már nem mai gyerek az illusztrációban, éppe...
The Mountain Elstartolt a The Mountain képregény Idiegogo kampánya, bár gondolom jópáran követtétek m&aacu...
À Suivre Gondolom, nem mondok újdonságot azzal, mikor azt mondom, hogy ha az Imgur oldal kerül elő, akkor a töménytelen, &eac...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére