Legacy of the Reanimator

Lovecraft egyik legjobban fel/át/eldolgozott novellája a Herbert West – Reanimator. Jeffrey Combs főszereplésével készült filmet, követte még pár, amik vagy kötődtek az első részhez vagy nem,  Bride of Re-Animator, Beyond Re-Animator. Számtalan képregény készült, 2011-ben még egy musicalt is bemutattak a Broadway “deszkáin”.

A DriveThruFiction és az Amazon kínálatában jelent meg a Legacy of the Reanimator antológia, amiben 11 történetet olvashatsz, és ezáltal bepillantást nyerhetsz Herbert West életébe. Gyerekkorától egész a haláláig követheted életét, és még azon túl is egy kicsit. Úgy tűnik West megtalálta az elixírt, mert munkássága a mai napig sűrűn feldolgozott történet, számos horror rajongó vele azonosítja Lovecraft munkáit, és egy újabb filmadaptációról is lehetett olvasni. Herbest West tényleg örökéletű, és ki tudja, lehet, hogy valóban munkálkodik valahol.

Tomasics József
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top
The Black Aether