Miskatonic Railroad

Két napja nem tudsz elmenni olyan Lovecraft csoport vagy oldal mellett, ahol nem John Ott, Arkham terepasztaláról lenne szó. Vitathatatlan, hogy jópáran vagyunk, akik most egész karácsonyig csak pépeset tudunk enni, mert úgy leesett az állunk, hogy el is tört. Vajon mekkora szerencse kell ahhoz, hogy egy vérprofi vasútmodellező egyben Lovecraft rajongó is legyen. Ez már nem az a szint, amit anno a karácsonyfa alatt nyomtunk, miközben a család ette a bejglit. Ez a H0-ás asztal megkockáztatom, hogy közel van a milliós tételhez.

Szánj rá időt, és ne csak a képeket nézegesd meg, hanem olvasd a leirást is, ugyan is Ott, idegenvezetőként végig is vezet a városon, bemutatva West laboratóriumát, Pickman műtermét, vagy az alkimista ellátót, ahol az emeleten egy Cthulhu szobor is látható.

Azonban ne felejtsd el, hogy ez nem egy egyszeri város modell. Arkham részét képezi, annak a komplex terepasztalnak, ami a Miskatonic vasútvonalat modellezi (Miskatonic RR). Miskatonic folyó, Dunwich… rémisztő körutazás.

Szeretnék egy hosszabb, részletes interjút készíteni, ezért ha értesz a vasútmodellezéshez, jól jönne a segítséged.

Tomasics József
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top
The Black Aether