ParaNoir Pub

Szerencsére egyre több tematikus pub/söröző/kocsma/italozó/étterem nyílik, amik végre nem a megszokott sport-cickók-szerencsejáték triumvirátusra épülnek. A BarCraft, HammerTime Cafe után október 2-án megnyílott a horror geek, ParaNoir Pub.

Mivel a pub Budapesten a Hársfa utca 41-ben van, én meg az ország másik felén, ezért nem volt alkalmam saját szememmel is megnézni, de a Facebook oldalukon közzétett események, bulifotók és főleg a szeretlekmagyarország.hu cikke alapján, igen csak össze kéne szednem magam és behörpölni pár itókát. A képek alapján az összes klasszikus megjelenik a pub valamelyik helységében, az meg külön zoral lett, hogy az asztalok végére kerültek a nagyméretű fotók és úgy néz ki a dekoráció, mintha Leatherface éppen a te arcodat készülne letépni.

Sajnos Lovecrafthoz köthető fotót nem láttam, minden esetre a tulajdonosokat megkérdezem további terveikről. Elférne a sarokban egy Hartmann Krisztián alkotta, méteres Cthulhu szobor.  Ha a környéken jársz, ne hagyd ki, és mindenképpen csinálj pár fotót.

A fényképeket a www.szeretlekmagyarorszag.hu cikkéből emeltem ám, amiket Mervai Márk készített.

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére