World War Cthulhu illusztrációk

Mikor még nem két kattintás volt egy teljes méretű, színes nyomat megrendelése, vagy netán letöltése az éppen aktuális kedvenc könyvem borítójáról, szomorúan néztem a Samantha Fox poszteremet a falon, mert tudtam, előbb vagy utóbb eljön az idő és ki fogom tapétázni a szobám falát könyvborítókkal.

Ez az idő már rég elmúlt, Samantha pedig ment, a falon pedig a saját fotóim vannak. Most még is megindult a vezérhangya, mert a Dark Regions Press nemrég megrendelhetővé varázsolta a World War Cthulhu: A Collection of Lovecraftian War Stories  könyvborítóját és még számos illusztrációt.  A festmények különböző formátumban rendelhetők, dedikált, dedikálatlan, keretezett, prémium poszter és vászon nyomat verziót is beszerezhetsz. A shopban 12 festmény elérhető jelenleg, egyedül a bankkártyád szabhat határt az ámokfutásnak.

Ez is érdekelni fog!

Rykar Jové Kickstarter Update Rykar Jové, akinek Kickstarter kampánya még mindig folyamatban van, mondhatni megdolgozik a pénzéért. Az ...
Cthulhu: A Deck Building Game A Wyvren Gaming frissen indult Kickstarter kampánya elég erős rajtot vett, az első 12 órában meg volt a kitűzött cél 20%-a. Nem is csodálom, a Cthulhu...
Autumn Cthulhu Az idő nagy úr, és elég szűkmarkúan ossza kincseit, ezért is számolok be késve Mike Davis Kickstar...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére