À Suivre

Gondolom, nem mondok újdonságot azzal, mikor azt mondom, hogy ha az Imgur oldal kerül elő, akkor a töménytelen, és főleg igénytelen mémek gyűjtőhelye ugrik be. Na ezért is néztem elkerekedett szemekkel, mikor egy ritka magazin bukkant fel, amiben ráadásul Lovecraft is szerepel.

Az À Suivre magazin, 1978-as évjáratának összevont, július-augusztusi számáról van szó. A Franco-Belgian képregény magazinban, Andreas Martens és François Rivière története szerepel, akik Lovecraft és R.H. Barlow, a 13 éves kisfiú levelezését és találkozását dolgozzák fel.

Nagy szerencse, hogy aki kitette a bejegyzést az Imgurra, le is fordította az eredeti nyelvet angolra, így az egész történetet végig követheted. Nagyon értékes és érdekes anyag.

Ez is érdekelni fog!

A The Black Aether tervei… antológia, képreg... Kedves barátaink, kedves Lovecraft rajongók! Közel egy hónap után csütörtökön (május 4.) visszatér a Black Aether magazin honlapja a színtérre, a meg...
Lovecraft P.I. A Darkside Media érdekes projectbe fogott, három részes limitált példányszámú képreg...
Azathoth, 1922 H.P. Lovecraft talán legrövidebb műve, amit soha nem fejezett be, az Azathoth, 1922 júniusában készült el, de csak Lovecraft halála után, 1938-ban pub...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére