H.P. Lovecraft’s Library of Horror Graphic Novel

A Svéd képregényrajzoló, Michael Zigerlig egy nagyon izgalmas projectbe fogott bele még 2015-ben. Egy képregényalbum sorozatot indított el H.P. Lovecraft's Library of Horror Graphic Novel címmel, ami természetesen Lovecraft munkáit dolgozza fel, az első album a Call of Cthulhu… lett volna.

A szükséges anyagiak előteremtéséhez indult egy Indiegogo kampány is, ami elég csúfos véget ért a maga 6%-os támogatottságával. Az sem jelentett biztos sikert, hogy Zigerlig olyan emeberekkel dolgozott együtt, akik neve talán garantálhatta volna a teljesítést. H.R. Giger's felesége Carmen Giger-Scheiffele, a Batman képregények művésze Kelley Jones, a fimrendező Brian Yuzna és a népszerű művész Nick Gucker is közreműködött volna a sorozat elkészítésében, de sajnos már az első könyv sem jött létre.

Egy darabig csend volt Zigerlig körül, de mostanában új képek kerülnek ki oldalára, amik arról tanúskodnak, hogy nem adta fel és a project még folyamatban van. Remélhetőleg nem marad el a kiadás sem. Csak én találom kicsit soknak az 50 dolláros árat a 61 oldalas albumért?

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére