Tobias White

Tobias White azzal kezdi a bemutatkozását a honlapján, hogy ő is, mint szinte minden festőművész egész életében alkotott. Egy kicsit sántít ez a dolog, mert 5 évre önkéntesen bevonult a tengerészgyalogsághoz, ugyan is az egy elég jó egzisztenciális alapot biztosít, diákhitelek és egyéb pályakezdési nehézségek utólagos megoldására. Állítása szerint még előnyére is vált, mert elsajátított olyan készségeket is, amik hasznosak a munka, koncentráció szempontjából.

Kedvenc illusztrációinak témája főképp a horror, fantasy, sci-fi, steampunk, és a folklór. Külön megemlíti, hogy nagyon nagy H.P. Lovecraft rajongó, amit nehezen is tudna letagadni, hisz külön projectet szentelt az Álomföld-ciklusnak. Tiszteletben tartja az eredeti műveket, de mivel festőművész, szereti egyedi módon ábrázolni Lovecraft történeteit. Nem rég talált rá a Patreon felületre, ahol már csekély támogatásért cserébe is hozzájuthatsz egy-egy alkotásához, de ha esetleg ez nem lenne elég Zazzle és RedBubble boltja tartogat még finomságokat.

  

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére