Scott Purdy

Scott Purdy, 2000 óta dolgozik professzionális grafikusként, jelenleg a Cubicle7-nél dolgozik főállásban, de előtte dolgozott a cégnek, mint szabadúszó grafikus. Purdy dolgozott velük a The Doctor Who kártyajátékon és még számos más szerepjátékon, portfoliójában ott szerepel a Paizo, Fantasy Flight Games, Monte Cook Games és a Chaosium is.

Utolsó kér projectje a World War Cthulhu szerepjáték és a Cthulhu Tales kártyajáték volt, amihez természetesen lapokat tervezett, és a paklikat elvileg ebben a hónapban postázzák is a befektetőknek.

Bár Purdy kifejezetten a weird és horror alkotások készítésére specializálódott, azért grafikusi évei elején dolgozott gyerekeknek szóló mesekönyveken és bérmunkában tervezett pólókat is. Aztán 2009-ben megjelent első könyve a Goblinoids, majd 2010-ben a második könyve a Draw & Paint Fantasy Art – Vampires. Az utóbbi években a Cubicle7-nek köszönhetően az egyik legismertebb grafikus lett, aki tehetségével Lovecraft világát tárja fel előttünk.

Deviantart oldala töménytelen mennyiségű képet tartalmaz, ide csak párat emeltem át.

 

 

Ez is érdekelni fog!

Chaosium fórum A Chaosium új fórumot indított a BRP Central-on, ahogy az URL-ből olvasható, ez a Call of Cthulhu szerepját&eacu...
The Shadow over Innsmouth (1931) Howard Phillips Lovecraft 1931. novemberében kezdte el írni és december 3-án fejezte be a 22.150 szóból álló, The Shadow over Innsmouth című kisregény...
TBA 2016/08/22 – 08/28 08.22. - Egy kis vérpezsdítő, nagyon egyszerű kvízjáték a hét elejére, amiben nem csak Lov...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére