Black Aether #3 – borító, összefoglaló

Örömmel jelenthetem, hogy a Black Aether magazin harmadik száma teljes egészében összeállt, a közös munkában résztvevő írók munkája befejeződött, még a grafikusok dolgoznak iszonyatos sebességgel, a korrektúra következik végül a tördelés. A magazin a megszokott módon, szeptember 1-től lesz rendelhető, a postázás pedig szeptember 15-én fog megindulni.

A magazin ezúttal 13 novellát fog tartalmazni és egy verset, ami azt hiszem igazi meglepetés lesz. Az írók és grafikusok közt szerepelnek a már ismert veteránok is, de ismét vannak új tagok közösségünkben, akik bátrak megmérettetni magukat. Külön örülök, hogy Vasas Marianna után ismét egy hölgyet üdvözölhettünk a csapatban; Bella Katalin nem verssel, hanem egy, a „gyökerekhez” visszanyúló gótikus rémtörténettel fog szerepelni a magazinban.

Ahogy szokták mondani a belbecs a lényeg, bár erről azért eltérőek a vélemények – az enyém mindenképpen -, mert a zseniális grafikusok ismét olyan munkát végeztek illetve még végeznek is, ami tökéletesen kiegészíti a történeteket, és csak ezáltal válik a magazin egy teljes, igazi szórakoztató ponyvává. Figyeld a Facebook oldalt, mert a következő két hétben gerillaként fogok megosztani egy-egy „work in progress” képet a belső illusztrációkról.

Végére hagytam a borítót, amivel már kicsit felspannoltam a közösséget, de most megnézheted nagy méretben is. A borítót a pixelfenomén László Márk készítette, Veres Attila „Visszatérés az éjféli iskolába” című novellájához. Ez a páros – a novella és a borító – az egyik ékköve lesz a magazin életének, és nem csak azért, mert egyszerűen zseniálisak, hanem mert mind a két alkotó elégedetten küldte át az anyagot és tette hozzá:

Ezzel én is meg vagyok elégedve. Erre én is büszke vagyok.

A Black Aether második számának utórendelése még tart, de már csak két hétig, utána pedig jön a harmadik szám. Azt követően pedig változások lépnek életbe, ugyan is a magazin elérte a harmadik – számomra vízválasztó – számot, letisztult a kép a koncepcióval kapcsolatban, ezért az elvárások és feltételek némileg módosulni fognak. Előre mondom, örülni fog neki mindenki, te is és a szakma is!

László Márk: Visszatérés az éjféli iskolába

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top