Darren Tan

A szingapúri Darren Tan elismert művész, alkotásai számtalan könyvből, kártyajátékból, társasjátékból és szerepjátékból is visszaköszönnek. Legtöbben a Star Wars univerzumról és TCG-ről készült festményeivel azonosítják, pedig számos más területen is alkotott kiemelkedőt. Az Osprey Adventure sorozat könyveihez nagyon sok festményt készített, DeviantArt oldala, roskadozik a képektől.

Kenneth Hite és Kennon Bauman Cthulhu Wars könyvét teljes egészében Tan illusztrálta, a legtöbb mítosz kép is innét származik. Másik érdekes kiadvány, még amiben Tan remekelt, a Kenent Hite féle The Nazi Occult, ami bár nem a Cthulhu-mítoszról szól közvetlenül, de a fenti képekből is láthatod, hogy Tan mesterművei igen csak inspirálóan hatnak, legyél akár az olvasói elméjébe sötét gondolatokat ültető író, vagy játékosait őrületbe kergető kalandmester. Készülőben van a Cthulhu Wars Ancient Rome kiadvány is, de erről még nincs információ, ki fogja illusztrálni.

Darren Tan sem tartozik azok közé, akikről túl sok mindent ki lehetne deríteni az internet forgatagában, pár adaton kívül szinte semmire nem lehet rábukkanni. Ez kevés információ, ami gyakorlatilag a kedvenceit – művészek, filmek, hobbik – sorolja fel, elérhető a DeviantArt oldalán.

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére