Megjelent a Black Aether #3, online rendelés a honlapon

A Black Aether magazin mérföldkőhöz érkezett a harmadik számával. Ez a harmadik szám győzött arról, hogy a magazinra van igény és a hazai közösség támogatja ezt a kezdeményezést. Egyre több novella érkezik, egyre több grafikus csatlakozik a Black Aether csapatához, ami egyre több munkát és egyre több felelősséget jelent.

A szeptemberi magazin 108 oldalas lett, ez magával vonzotta azt is sajnos, hogy az ára megemelkedett. A magazin ára 850.- forint lett, de kiemelem még egyszer, hogy 104 + 4 oldal borítóval együtt, az előző szám 76 + 4 oldal volt borítóval együtt (és nem 66). Az oldalszám növekedése és magának a papír árának a növekedése okozta az áremelést. Nagyon fontos, hogy ez az ár a jelenlegi magazinra vonatkozik, ha a decemberi szám esetleg vékonyabb lesz, akkor annak az ára is kevesebb lesz. Természetesen a magazin súlya is növekedett így már csak egy darab magazin fér bele egy postaköltségbe. Ha kettő vagy három példányt szeretnél, akkor az plusz postaköltséggel jár.

Külön köszönettel tartozom Fükő Renátának, hogy elvállalta a korrektúra nem mindig hálás feladatát,  és külön köszönöm Ámon Attilának, hogy a kritikus időszakban a magazin rendelkezésére állt.

Jó olvasást.

Tomasics József

TARTALOM ÉS MEGRENDELÉS

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top