Black Aether #4 – határidők

A Black Aether #3 rendelése még javában tart, de nincs megállás, már a következő számra is koncentrálni kell. Különösen azért, mert decemberben karácsony miatt, a határidők lerövidülnek. Azért, hogy ne szaladjunk bele a decemberi magazin postázásakor a karácsony előtti postai őrületbe, a decemberi magazin legkésőbb december 5-én postára fog kerülni, de inkább előbb. Biztos ami biztos, így a maradék két hétben remélhetőleg lesz ideje és energiája a postának a csomagok kézbesítésére. Bár nekem, így sem fognak örülni.

 

A fentiekből kiindulva, a Black Aether #4 magazin leadási határidejei a következőképpen alakulnak írók és grafikusok részére:

OKTÓBER 15. – Legkésőbb eddig, jelentkezned kell a magazinba egy novelláddal. Nagyon fontos, hogy ennek még nem kell 100%-osnak lennie, de kerek, értékelhető, olvasható történet kell, hogy legyen. Ha ez után jelentkezel, már nem biztos, hogy bekerül a történet a magazinba, de természetesen az sem biztos, hogy nem kerül be.

OKTÓBER 23. – Ha október 15-ig jelentkeztél, ez alatt az egy hét alatt eldől, hogy dolgozunk-e tovább, együtt. Ha szükséges kapsz instrukciókat, irányelveket, javaslatokat. Ha ez nem szükséges – az esetek 95 százalékában -, akkor, más dolgod nincs, mint véglegesre formáznod a történetedet. Kisebb javítások, szóhasználatok és hasonlók, de a történeten már nem változtathatsz. A grafikusok ezt a verziót kapják meg, ez alapján kezdenek dolgozni.

NOVEMBER 6. – Legvégső határidő a kész anyag leadására. Átnézve, javítva, korrigálva, ellenőrizve. Ez az anyag kerül korrektúrázásra. A grafikusoknak ezen a napon kell legkésőbb az első vázlatot megmutatniuk.

NOVEMBER 18. – A grafikusoknak le kell adniuk a végső illusztrációt.

Ez egy feszített tempót fog kívánni mindenkitől, ezért kifejezetten megkérek mindenkit, hogy aki bizonytalan az előre jelezze, hogy módosítani kell, és akkor még időben tudunk segíteni. Illetve kérek mindenkit, hogy vegye figyelembe a magazin koncepcióját, ami szeptembertől némileg módosult.

Tomasics József

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top