Támogasd a The Black Aethert

Egy igazi nagy kaland a Lovecrafti közösség összefogása, a hazai zseniális alkotó közösség inspirálása, ha tudtam volna, hogy ez ekkora élménnyel jár, már régebben elkezdtem volna.

Azonban a The Black Aether és járulékos projectjei nem csak élményekkel, de sajnos költséggel is járnak. Mint tudod a The Black Aether, annak ellenérre, hogy sok segítő vesz részt a munkában, egyszemélyes project, a költségeket, terheket én vállalom. Azonban jelen anyagi helyzetben a további fejlődés – ami alapja és éltető eleme a The Black Aethernek -, korlátokba ütközik. Bármilyen bagatelnek tűnő összegről is van szó, a te anyagi támogatásodra is szüksége van az oldalnak.

Amennyiben lehetőséged van rá, legyen az bármilyen csekély összeg, támogasd a The Black Aethert és ezáltal minden eddig elindított és a jövőben elinduló projectet.

Ahogy említettem az összeg, akár nevezhető bagatelnek is, de jelen pillanatban minden rendelkezésre álló forrást, arra a hamarosan induló fejlesztésre kell koncentrálni, ami a tervek szerint októberben elindul, és még szorosabban fogja összetartani a hazai Lovecraft közösséget.

Mit kapok cserébe?

Bármennyire is szeretnék érte akár csak egy csekélységet is adni, nem tudok. Sajnos a Black Aether nyomtatott magazinnal nem köthető össze a támogatás, mivel a Black Aether magazin nonprofit működésű, ezért ha onnét vennék el példányszámot, hiány keletkezne. Nem tudok mást felajánlani csak az erkölcsi elismerést, amit nem csak én fogok feléd kifejezni, hanem a közösség is. Biztos vagyok benne, hogy mindenki hálás lesz érte ha a segítségeddel, olyan fejlesztésekbe vághatunk bele együtt, amik több évre meghatározzák a közösség életét.

Természetesen, a neved fel fog kerülni a honlapra a támogatók közé, és minden The Black Aether project, magán fogja viselni a te támogatásodnak a nyomát.

Mit kell tennem?

Kihangsúlyozom, legyen akármilyen kicsi is az összeg, minden segítségnek jelentősége van, legyen az akár 50 vagy 100 forint. Természetesen, ha lehetőséged van arra, hogy az összeg négy számjegyű legyen, az különösen nagy segítség.

Utald el az összeget ide:

RAIFFEISEN BANK
Tomasics József
12088007-01548401-00100000

A közlemény rovatban mindenképpen jelöld, hogy a küldött összeg támogatás és mindenképpen küldj üzenetet is!

De ha esetleg kényelmesebb a PayPal rendszer – ami decembertől be lesz vezetve a BA magazinoknál is -, akkor küld el az összeget ide: info@theblackaether.com

Köszönöm

Mit is mondhatnék mást, mint azt, hogy köszönöm szépen. Mondom ezt a saját nevemben és természetesen mondom ezt a hazai H. P. Lovecraft kedvelő közösség nevében is.Az elmúlt közel egy évben, mindannyian nagyon sok új élménnyel és információval gazdagodtunk. Közelebb kerültünk egymáshoz, és véleményem szerint közelebb kerültünk H. P. Lovecarft szellemiségéhez is. Végre valahára a hazai közösség hallatja a hangját és ha közös erővel, összefogva haladunk tovább a kitűzött cél felé, akkor mindenki megfogja hallani a hangunkat. A magyarországi közösség újra meg fogja találni H. P. Lovecraft írói eszenciáját.

Tomasics József
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top
The Black Aether