Murray Groat, Muzski

Murray Groatról, vagy ahogyan a művészvilágban jobban ismerik Muzski vagy Muz, illene már egy rendes bio-t összerakni, mert eddig mindenhol csak annyi szerepel, skóciai származású. Honlapjáról, ami a DA bio-ban szerepel, inkább említést se tennék, blogja pedig 2012 óta nem frissült.

Szerencsére a DeviantArt oldalon elég aktív, amiből viszont sajnos kiderül, hogy rákkal küzd. A tumort kemoterápiával kezelik, mérete csökkent, de így is el fog tartani még jó darabig. Rendszeresen számol be korházi kezeléseiről. A tumort kontrol alatt tartják, de meg nem szüntették és ebben sajnos közrejátszik az is, hogy kapott egy sztrókot.

Sok zseniális alkotást kaptunk már tőle, mint például a Tin Tin sorozatot, de galériája még bőven rendelkezik Lovecrafti illusztrációkkal. Mást nem tudunk tenni, mint sok kitartás kívánni neki, amit ha megtehetsz, írd meg neki a DeviantArt oldalán.

 

Ez is érdekelni fog!

TBA 2016/09/05 – 09/11 09.05 - Érdekes anyag került ki az internetre nem is olyan rég, a Rhode Island University könyvtáráb&...
TBA 2016/09/12 – 09/18 09.12 - A Black Aether #3 magazin elfogyott! Hihetetlen gyorsasággal, a magazin elfogyott másfél hét alatt. Err...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére