Miről olvasnál szívesen a The Black Aether online magazinban?

A The Black Aether magazin honlap a tavasz során meg fog újulni, frissebb külsőt fog magára ölteni. Az oldal kissé robosztussá vált, a folyamatos fejlődés miatt a tartalom már nem olyan rendszerben oszlik meg, mint amit megkívánna. Egyszerűsítjük a felépítést, gyorsítunk az oldalon, átépítjük a struktúrát, kiterjesztjük a keresést.

Mivel a The Black Aether magazin és minden projektje, kezdeményezése a hazai Lovecrafti közösséget hivatott szolgálni, alapvető dolog, hogy az új honlap felépítésébe, tartalmának kialakításába legyen beleszólásod. Ezért kérünk, válaszolj az alábbi kérdésekre, oszd meg velünk miről olvasnál többet, vagy éppen kevesebbet. Ha esetleg valami kimaradt a listából, akkor mond el nekünk, küldj üzenetet az oldalon keresztül.

Nem kell részleteznem mennyire is fontos, hogy minél többen töltsétek ki a kérdőívet, a válaszok összességére fogjuk építeni az új oldal felépítését. És természetesen mondanom sem kell, az oldal mindig is H. P. Lovecraft munkásságára, szellemi örökségére koncentrál, ez az alapkoncepció, soha nem fog megváltozni.

Köszönöm, hogy szavazol.

Tomasics József

 

 

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top