TBA Kvízjáték-sorozat januári fődíj sorsolás

Elérkeztünk a januárikvízjáték végéhez, ezért kisorsoltuk a főnyereményt, ami a Kitűzőshop felajánlásával egy egyedi mintás póló, ami nem kerül kereskedelmi forgalomba, a grafikát pedig a TBA készítette,  továbbá a Fumax Kiadó felajánlásával Peter Clines: 14 című könyvét.

Nem is szaporítom tovább a szót, íme, a sorsolás:

A The Black Aether Kvízjáték-sorozat január havi fordulójának főnyereményét nyerte:

Báti László

Gratulálunk Lászlónak. A sorsolás kissé homebrew megoldás volt, minden helyes megfejtő neve annyiszor került fel a listára, ahány fordulóban jó válaszokat küldött be. Természetes, hogy akit folyamatosan részt vett a játékban, annak nagyobb esélye volt megnyerni a havi nyereményeket.

Holtverseny

A januári főnyereménnyel le is zárult a három hónapon át tartó kvízjáték-sorozat. Nagyon jó volt ez a három hónap, sokkal többen vettetek részt a játékban, mint azt én gondoltam volna, volt aki csak időnként szállt, volt aki csak akkor ha egyből tudta a kérdést, és bizony volt olyan, aki három hónapon keresztül minden hétvégén megválaszolta a kérdéseket, ráadásul hibátlanul. Ők négyen:

  • Nagy Anikó
  • Dajka Gábor
  • Domboróczki Dávid
  • Kovács Rudolf

Úgy gondolom, több mint 30 kérdés megválaszolása után nem lenne igazságos, hogy egy egyszerű sorsolás útján döntsük el, ki is nyeri a főnyereményt, ezért ők négyen továbbra is versenyben vannak, és jön a hirtelen halál. Egy hibás válasz és kiesett a versenyző. Ráadásul a most következő kérdések olyanok lesznek, amiket már nem lehet felkutatni a wikipédián, vagy az enciklopédiában. Ismerni kell H. P. Lovecraft életét és munkásságát.

Természetesen a kérdésekre bárki adhat szabadon választ, de pontokat csak a fenti négy versenyző fog kapni, csak ők vannak versenyben a fődíjért.

Köszönöm szépen mindenkinek, aki részt vett a kvízjátékban, az egyik legjobb móka volt a The Black Aether életében, azt teljesen biztos, hogy hamarosan újabb játék fog indulni.

Tomasics József

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére