Black Aether vs. Magyar Posta – 0:1

A 2017-es év nem éppen szerencsésen indul a Black Aether magazin számára, de remélem, hogy az akadályokkal megtűzdelt út végül hétsávos autópályává alakul át.

Sajnos a márciusi magazinból egy darab novella kikerül, mert az íróval nem találtuk meg a közös hangot, nem tudta magáénak érezni a Black Aether magazin fix koncepcióját. Így a magazin terjedelme le fog csökkenni, ez természetesen azt is jelenti, hogy elviekben az ára is csökkenni, fog. Természetesen kárpótolni fog a többi tartalom és a már szokásosnak mondható plusz ajándék, ami ezúttal hasznos is lesz.

A Magyar Posta eddig sem könnyítette meg a dolgomat, nem egy órát kellet feleslegesen sorban állnom azért, mert az inkompetencia rendszeresen felülkerekedett és hiába a sok száz feladott egyenlevél… ahány dolgozó, annyi variáció. Ezt a rendszertelen helyzetet fejelte meg a Posta azzal, hogy január 1-től korlátozta a levélként feladható küldemények méretét. Először csak a vastagságról volt szó, de végül a boríték méreteit is lekorlátozták.

A boríték nem lehet szélesebb 22,9 cm-nél. A Black Aetherhez használt egyenboríték 24 cm széles.

Igen, először nekem is ugyan az szalad ki a számon mint neked, majd később a Postán is elismételtem. Egyelőre úgy tűnik, hogy búcsút mondhatunk a légpárnás borítékoknak. Lehetőség van egyéni díjszabásra, amennyiben pontos összeget fogok tudni mondani, természetesen közlöm az információt. Ha ez nem lesz megfelelő, vagy túl magasnak ítélem meg, akkor a légpárnás borítékokat le kell cserélnem, és egy köztes megoldást kell kitalálnom, hogy a magazinok ne sérüljenek a sima borítékban.

Amint megszületik a megoldás, új bejegyzésben fogok tájékoztatást adni a részletekről.

Tomasics József

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top