Megjelent a Black Aether #5 magazin

A Black Aether #5 magazinban ezúttal 5 novella és egy versfordítás szerepel, és természetesen mindegyikhez külön illusztráció, ami együttesen 64 oldal tesz ki. Ez talán egy kicsit kevésnek tűnhet, ez lesz az eddig legvékonyabb magazin, de az ebben a számban szereplő novellák hosszabbak, nem 2-3 oldalasak.

Nagy örömömre szolgál, hogy a BA alkotói közösséghez mindig csatlakoznak új írók és grafikusok is egyaránt, egyre több alkotó érzi biztos támpontnak a magazint. Dajka Gábor és Domboróczki Dávid neve ismerős lehet a Kerekasztal csoportból, illetve Gábor vezeti a TBA bizarro horror sorozatát. Ők ketten egy közös novellával szerepelnek a magazinban, ami az egri katakombákban eonok óta rejtőző rettenetet hozza el nekünk. Új alkotóként csatlakozott a magazinhoz a képregényes körökből ismert ikerpár, Békefi Ákos és Tamás. Ákos egy nagyon remek, az első világháború olasz frontján játszódó rémtörténetet küldött a magazin részére, amiben magyar katonák kényszerülnek szembenézni a rettenettel.

A Black Aether #5 magazinban megjelenő novellák és versfordítás:

  • Balogh József: Halpofa
  • Békefi Ákos: Fent a mélyben
  • Bella Katalin: Rettenet a Reid-házban
  • Dajka Gábor – Domboróczki Dávid: Város a város alatt
  • Laki Péter: A ház (The House)
  • Veres Attila: Szorozva nullával

Békefi Ákos és Tamás mint illusztrátor is szerepel a magazinban, mind a ketten készítettek egy-egy novellához – aki ismeri őket tudja, hogy kivételes minőségű – grafikát. A másik négy darab belső illusztrációt Ámon Attila, Baukó Dániel, László Márk és Vígh Dávid készítette. Az gyönyörűen hátborzongató borítógrafikát, Baukó Dániel készítette.

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére