Megújul a Black Aether magazin honlapja is!

A The Black Aether oldal megújulása után, a Black Aether magazin oldala is át fog esni egy esztétikai frissítésen, így a két honlap teljesen egységes lesz. Sajnos a jelenlegi Black Aether oldal ugyan csak robusztussá vált, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kezelése nehézkes volt.

Az új honlap külalakjában a megújult The Black Aether oldal másolata lesz, de a tartalma természetesen igazodik az eddigiekhez, folyamatosan lesznek elérhetőek ingyenesen a Black Aether magazin eddig megjelent számai. Azonban nem a honlapra kerülnek fel az egyes novellák, hanem PDF és bizonyos EBOOK formátumokban lesznek elérhetőek. A PDF kifejezetten hasznos, hisz így ki is tudod nyomtatni a magazint ha nem szereted a digitális formátumot, még is csak meg lesz a nyomtatott anyag érzése.

Azonban nem csak a honlap fog megújulni, hanem a Black Aether magazin is. Természetesen az alap koncepció, soha nem fog megváltozni, a cél továbbra is a hazai alkotói közösség inspirálása. Több olyan változtatás is életbe fog lépni, amiről már most tudom, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, de sajnos olyat még soha senki nem hozott létre a világon, amivel mindenki ugyan úgy meg lenne elégedve.

A legfontosabb mindig az elv. A Black Aether magazin csupán az eszköz, ami előrevisz minket, segít céljaink elérésében, hozzájárul H. P. Lovecraft szellemiségének, írói zsenialitásának továbbvitelében, átadásában. A meghátrálást és a visszalépést nem ismerjük, csak is a kijelölt úton haladunk tovább töretlenül.

Április első hetében indul az eddigi Black Aether magazinok utolsó utánnyomási akciója. Ha erről lemaradsz, többet nem lesz esélyed hozzájutni a magazinokhoz, csak is használtan, kéz alatt, amire sok esély nincs. Ezért mindenképpen figyeld a Facebook oldalt, a Kerekasztal csoportot és természetesen a The Black Aether honlapot, ahol hamarosan minden fontos információ elérhető lesz az utórendeléssel kapcsolatban.

Előre láthatólag április végén fog indulni a megújult honlap, de természetesen, ha előbb végzünk a rengeteg ránk váró munkával, akkor még a hónap vége előtt újraindul az oldal.

Köszönjük a türelmedet.

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére