Megújul a Black Aether magazin honlapja is!

A The Black Aether oldal megújulása után, a Black Aether magazin oldala is át fog esni egy esztétikai frissítésen, így a két honlap teljesen egységes lesz. Sajnos a jelenlegi Black Aether oldal ugyan csak robusztussá vált, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a kezelése nehézkes volt.

Az új honlap külalakjában a megújult The Black Aether oldal másolata lesz, de a tartalma természetesen igazodik az eddigiekhez, folyamatosan lesznek elérhetőek ingyenesen a Black Aether magazin eddig megjelent számai. Azonban nem a honlapra kerülnek fel az egyes novellák, hanem PDF és bizonyos EBOOK formátumokban lesznek elérhetőek. A PDF kifejezetten hasznos, hisz így ki is tudod nyomtatni a magazint ha nem szereted a digitális formátumot, még is csak meg lesz a nyomtatott anyag érzése.

Azonban nem csak a honlap fog megújulni, hanem a Black Aether magazin is. Természetesen az alap koncepció, soha nem fog megváltozni, a cél továbbra is a hazai alkotói közösség inspirálása. Több olyan változtatás is életbe fog lépni, amiről már most tudom, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, de sajnos olyat még soha senki nem hozott létre a világon, amivel mindenki ugyan úgy meg lenne elégedve.

A legfontosabb mindig az elv. A Black Aether magazin csupán az eszköz, ami előrevisz minket, segít céljaink elérésében, hozzájárul H. P. Lovecraft szellemiségének, írói zsenialitásának továbbvitelében, átadásában. A meghátrálást és a visszalépést nem ismerjük, csak is a kijelölt úton haladunk tovább töretlenül.

Április első hetében indul az eddigi Black Aether magazinok utolsó utánnyomási akciója. Ha erről lemaradsz, többet nem lesz esélyed hozzájutni a magazinokhoz, csak is használtan, kéz alatt, amire sok esély nincs. Ezért mindenképpen figyeld a Facebook oldalt, a Kerekasztal csoportot és természetesen a The Black Aether honlapot, ahol hamarosan minden fontos információ elérhető lesz az utórendeléssel kapcsolatban.

Előre láthatólag április végén fog indulni a megújult honlap, de természetesen, ha előbb végzünk a rengeteg ránk váró munkával, akkor még a hónap vége előtt újraindul az oldal.

Köszönjük a türelmedet.

Ez is érdekelni fog!

Black Aether beleolvasó #4 – Dushan M. Lechky A Black Aether Beleolvasó negyedik részében Dushan M. Lechky Soha már… című novellájából mutatunk meg egy rövid részletet. Lechky a novellát E. A. Poe...
Feleslegessé vált Black Aether magazinokat keresün... Többen jeleztétek, hogy lemaradtatok a Black Aether magazin egyes számairól, ezek nélkül pedig nem tud teljes lenni a kollekció. A megjelent számokból...
Megjelent a Black Aether #5 magazin A Black Aether #5 magazinban ezúttal 5 novella és egy versfordítás szerepel, és természetesen mindegyikhez külön illusztráció, ami együttesen 64 oldal...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére