Veres Attila: Odakint sötétebb – Nyereményjáték

Végtelenül büszkék vagyunk arra a The Black Aether szerkesztőségében, hogy Veres Attila írói zsenialitása a Black Aether magazinban jelenhetett meg először nyomtatásban. Továbbá végtelenül örülünk annak, hogy az Agave Könyvek kiadó felvállalta azt az úttörő feladatot, hogy Attila regényének kiadásával teret enged a hazai weird irodalomnak, elindítva egy remélhetőleg mindenki számára gyümölcsöző folyamatot.

Veres Attila Odakint sötétebb című regénye, június 8-án fog megjelenni az Agave könyvek kiadásában. Jelenleg a könyv kifejezetten baráti áron, 1937.- forintért előrendelhető a kiadó oldalán.

A kiadó felajánlásával, nyereményjátékot indítunk a The Black Aether oldalon, három darab regényt fogunk kisorsolni, a három egyszerű kérdésre helyest választ adók közt.

A kérdések:

 1. Attila novellái melyik nyomtatott magazinban jelentek meg először Magyarországon?
 2. Attila hány darab novellája jelent meg nyomtatásban?
 3. Mikor jelenik meg Attila Odakint sötétebb című regénye?

A helyes megfejtők közt három példányt fogunk kisorsolni Attila regényéből, amit az Agave Könyvek fog postázni a nyerteseknek.

 • Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban meg kell osztanod a regény Moly vagy/és Agave Kiadó adatlapját. Tumblr, Facebook, Twitter, G+, blog, Messenger… minden játszik.
 • A megosztás linkjét vagy az arról készült képernyőmentést csatolnod kell a megfejtésekhez.
 • Bárki részt vehet a nyereményjátékban, aki a fenti megosztásokat teljesíti.
 • A megosztások nem adódnak össze, ha több helyen is hírt adsz a könyvről, azt akkor is egynek számoljuk. (Na persze külön megköszönjük, ha több helyen is megosztod.)
 • A megfejtéseket május 31., 23:59-ig várjuk.
 • A sorsolás a Random.org oldalon fog történni, 2017. június 1-én 17:00 órakor.
 • A nyereményeket az Agave Könyvek fogja postázni.
 • A teljesítéshez szükséges a postacím megadása, de kizárólag a nyertesek részéről, ezért a megfejtések mellé ne írd be a címedet. A TBA adatvédelmi tájékoztatója.
 • A megfejtéseket az info@theblackaether.com email címre küld el, a tárgymezőben szerepeljen: Odakint sötétebb. FIGYELEM! Ha a honlap üzenetküldő modulját használod, vedd figyelembe, hogy ott képet nem tudsz csatolni az üzenethez.

Jó játékot kívánunk!

Ez is érdekelni fog!

Odakint sötétebb – Vidra Gyula véleménye Akik olvasták korábban Veres Attila munkáit, joggal várták az első regényét, ami ketyegő bombaként izzott hogy végre megjelenhessen, és berobbanjon a ...
Veres Attila: Éjféli iskolák – Nyereményjáté... Veres Attila tavaly megjelent Odakint sötétebb című regénye kétségtelenül az év meglepetése és bestsellere is lett egyben. Mindig is büszkék voltunk a...
Odakint sötétebb – Dajka Gábor véleménye... Ismeretlen eredetű csápos lények és a falusi lét porából kibontakozó kozmikus rettenet Magyarország egy eldugott szegletében. Lehet-e Veres Attila deb...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére