Veres Attila: Odakint sötétebb – Nyereményjáték

Végtelenül büszkék vagyunk arra a The Black Aether szerkesztőségében, hogy Veres Attila írói zsenialitása a Black Aether magazinban jelenhetett meg először nyomtatásban. Továbbá végtelenül örülünk annak, hogy az Agave Könyvek kiadó felvállalta azt az úttörő feladatot, hogy Attila regényének kiadásával teret enged a hazai weird irodalomnak, elindítva egy remélhetőleg mindenki számára gyümölcsöző folyamatot.

Veres Attila Odakint sötétebb című regénye, június 8-án fog megjelenni az Agave könyvek kiadásában. Jelenleg a könyv kifejezetten baráti áron, 1937.- forintért előrendelhető a kiadó oldalán.

A kiadó felajánlásával, nyereményjátékot indítunk a The Black Aether oldalon, három darab regényt fogunk kisorsolni, a három egyszerű kérdésre helyest választ adók közt.

A kérdések:

 1. Attila novellái melyik nyomtatott magazinban jelentek meg először Magyarországon?
 2. Attila hány darab novellája jelent meg nyomtatásban?
 3. Mikor jelenik meg Attila Odakint sötétebb című regénye?

A helyes megfejtők közt három példányt fogunk kisorsolni Attila regényéből, amit az Agave Könyvek fog postázni a nyerteseknek.

 • Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban meg kell osztanod a regény Moly vagy/és Agave Kiadó adatlapját. Tumblr, Facebook, Twitter, G+, blog, Messenger… minden játszik.
 • A megosztás linkjét vagy az arról készült képernyőmentést csatolnod kell a megfejtésekhez.
 • Bárki részt vehet a nyereményjátékban, aki a fenti megosztásokat teljesíti.
 • A megosztások nem adódnak össze, ha több helyen is hírt adsz a könyvről, azt akkor is egynek számoljuk. (Na persze külön megköszönjük, ha több helyen is megosztod.)
 • A megfejtéseket május 31., 23:59-ig várjuk.
 • A sorsolás a Random.org oldalon fog történni, 2017. június 1-én 17:00 órakor.
 • A nyereményeket az Agave Könyvek fogja postázni.
 • A teljesítéshez szükséges a postacím megadása, de kizárólag a nyertesek részéről, ezért a megfejtések mellé ne írd be a címedet. A TBA adatvédelmi tájékoztatója.
 • A megfejtéseket az info@theblackaether.com email címre küld el, a tárgymezőben szerepeljen: Odakint sötétebb. FIGYELEM! Ha a honlap üzenetküldő modulját használod, vedd figyelembe, hogy ott képet nem tudsz csatolni az üzenethez.

Jó játékot kívánunk!

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Scroll to top