Egy hét nyári szünet

Eddig bírtuk a nyarat. Mindenkit megvisel a hőség és minket sem kímél, agytekervényeink megolvadnak ebben a melegben, nehezen tudjuk tartani a mindennapi határidőket. Ezért a The Black Aether holnaptól (július 10.) egy hét nyári szabadságra megy. Szükségünk van egy kis pihenésre, hogy tartani tudjuk a tőlünk már elvárható színvonalat.

Ez a szabadságolás abban fog megnyilvánulni, hogy ez alatt az egy hét alatt (július 10 – 16.) nem kerülnek fel friss anyagok sem a Facebook oldalunkra sem a honlapra.

Természetesen a jelenleg is futó pályázatainkkal kapcsolatban nyugodtan keressetek minket, ezek a projektek a szabadság alatt sem állnak le.

  • A Round-Robin novellapályázatban résztvevő csapatok kialakultak és elkezdődött a munka, a novellák nagyon jó alapszituációval indulnak. Mi is kíváncsian várjuk, miként alakulnak a történetek.
  • A Galaktika magazinnal közösen indított novellapályázatra várjuk a pályaműveket, bár ez a rövid idő még minden bizonnyal kevés kész novellák benyújtásához. Többetekben felmerült kérdés, ne tartsátok magatokban, üzenjetek emailben vagy kérdezhettek kommentben is a pályázat kiírása alatt.
  • Természetesen a Black Aether Magazin 6. száma is készülőben van, közel járunk ahhoz, hogy megteljen a magazin, de mint bizonyára tudod, folyamatosan várunk novellákat a magazinba. Szeptemberre tervezzük a megjelenést.

A következő pár napban ellátogatunk Innsmouthba, teszünk egy kis kitérőt a Csendes-óceánon, de meghívást kaptunk a Miskatonic Egyetemre is. A pihenés után még több exkluzív tartalommal fogunk jelentkezni, és természetesen folytatjuk elindított sorozatainkat is.

Mindenkinek jó pihenést kívánunk! Fhtagn! Iä! Iä Yog-Sothoth!

Tomasics József
főszerkesztő

Borítókép: Tristan Berndt, Ctulhu Rising

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére