The Black Aether Író-Olvasó Találkozó – Köszönjük!

Kedves Barátaink!

Csodás hétvégén vagyunk túl, köszönjük mindenkinek a részvételt és köszönjük az otthon maradtak támogatását. Köszönjük Aliznak a fenséges tortákat, a CDFŰ-nek a kiszolgálást, a plakátokat, a pizzákat, az üdítőket, a söröket és a finom teákat, mindenkinek köszönjük az átbeszélgetett órákat, és a kulturált viselkedést. Bocsánatot kérünk, ha esetleg valakivel nem tudtunk annyit beszélgetni amennyit illet volna, ha maradtak fenn kérdések, ha nem születtek megfelelő válaszok.

Köszönjük meghívott vendégeinknek a részvételt, köszönjük a beugrót, köszönjük a válaszokat és köszönjük, hogy végül nem aludt el senki.

Szellemileg, lelkileg felfrissülve, testileg elgyötörve ért véget a találkozó és a hétvége, ezért ezen a héten (november 20-26.) egy kis szünetet tartunk. Addig megvágjuk a videót, begyűjtjük a képet, megírjuk az összefoglalót.

Egy biztos, nem ez volt az utolsó The Black Aether Író-Olvasó Találkozó, kijelenthetjük, hogy egy újabb sorozat indult el.

Sütinek pedig jobbulást kívánunk.

Ez is érdekelni fog!

Megújult a The Black Aether Az elmúlt közel másfél hétben, azon dolgoztunk, hogy a The Black Aether Online H. P. Lovecraft Magazin arculata felfrissüljön és egységessé váljon. Mo...
Black Aether megjelenés és TBA író-olvasó találkoz... A The Black Aether múlt héten, október 31-én ünnepelte harmadik születésnapját, és az utóbbi idők megsokszorozódott egyéb jellegű munkáinak köszönhető...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére