Magyar H. P. Lovecraft Társaság – rövid kérdőív

H. P. Lovecraft születésének 127. évfordulója előtt egy nappal, tavaly augusztus 19-én érkezett a bejelentés, hogy hosszú előkészítés után, tizenegy fő alapító taggal megalakult a Magyar H. P. Lovecraft Társaság. Az egyesület rögtön a legelején nyilvánvalóvá tette, nem azért jött létre, hogy legyen egy egyesület, ami csupán kisajátítja magának Lovecraft nevét, hanem olyan célokat tűzött ki maga elé, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy a hazai közösség részletekbe menően megismerhesse HPL személyét és munkásságát. A célkitűzések közt olyan részfeladatokat vállalt az egyesület, amik kivitelezése, de már az előkészítése is hosszabb időt igényel, hiszen például HPL munkásságának a hazai oktatási rendszerve való bevezetése, nem egy olyan feladat, ami egyik napról a másikra kivitelezhető. A szakmai munka mellett az MHPLT olyan kezdeményezésekben is részt vesz, amik a közösség érdekeit szolgálják az élet egyéb területein is, ilyen volt például az év eleji együttműködés a TBA-val és az Országos Vérellátó Szolgálattal, amikor közös véradásra hívtunk mindenkit.

Természetesen a The Black Aether nem egyenlő a Magyar H. P. Lovecraft Társasággal, hiszen a TBA feladata a közösség összetartása, az amatőr írók inspirálása, a folyamatos ösztönzés, hírt adni a nemzetközi Lovecraft scene mindennapjairól. Az MHPLT a szakmai szempontból hiteles tudásbázis felállítását tűzte ki célul, ami mindenki számára biztos alappal tud szolgálni és felhasználható akár értekezések, esszék, szakdolgozatok írásához, részletesen mutatja be Lovecraft személyét és művészetét is.

Elkötelezett Lovecraft rajongóként, és az egyesület elnökeként, az MHPLT megalakulása után egy évvel, kihasználva a TBA ismeretségét a segítségedet szeretném kérni.

Egy egyesület működésének fontos része a tagság létszáma. Nyilvánvalóan nem ettől függ, és a projektek megvalósulását nem befolyásolja, azonban a hosszú távú működéshez szükséges, hogy az egyesület rendelkezzen egy bizonyos számú taglétszámmal. Szeretnénk, ha az MHPLT-hez még többen csatlakoznának, ezért a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, miként tudna az egyesület számodra még érdekesebbé válni, hogy téged is a tagjai közt köszönthessen.

A csatlakozás az alapszabályban rögzítettek szerint mindenki számára ingyenes, bár a Támogatói tagsággal együtt jár évi 1 000 forint támogatás az egyesület részére, azonban ez nem kötelező! Jelenleg a folyamat úgy működik, hogy le kell töltened a Csatlakozási Kérelmet, azt ki kell töltened, két tanúval alá kell íratnod és postán el kell juttatnod az egyesület címére. Nem egy bonyolult dolog, de szeretnénk még könnyebbé és vonzóbbá tenni, ezért vagyok kíváncsi a te véleményedre is. Arra kérlek, hogy töltsd ki az alábbi rövid kérdőívet.

Ezen a linken, közvetlenül is eléred a kérdőívet.

 

 

Miután kitöltötted segítsd annyival munkánkat, hogy lehetőségeidhez mérten, felhívod mások figyelmét is a kérdőívre és természetesen a Magyar H. P. Lovecraft Társaságra is. Na meg persze, ha eddig még nem tetted, akkor csatlakozz az egyesülethez!

Segítségedet előre is köszönöm.

Tomasics József

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére