A novellapályázat eredményének kihirdetése november 15-e után érkezik

Nem, ez még nem a TBA & Borzongás & CineGore pályázat eredményének kihirdetése. Azonban már nem kell túl sokat várni és hamarosan mindenki értesítést fog kapni a döntésről. A pályázatra küldött levelekre adott válaszunkban októbert ígértünk, de a beérkezett novellák mennyisége miatt sokkal több időt vesz igénybe, mint gondoltuk volna.

November 15-ig lezárjuk az értékelést, november 16-a és 18-a közt mindenkit értesíteni fogunk.

A tervezett kötetbe kerülő novellák szerzőinek kihirdetése azonban ekkor még valójában nem fog megtörténni, ugyanis több olyan novella is érkezett, ami szerkesztést igényel, és amíg ezek sorsa nem dől el, addig az antológia tartalomjegyzéke nem tud összeállni. Nyilvánvalóan ezekhez a novellákhoz további együttműködés szükséges a szerzők részéről.

Tehát a jövő hét végén érkező levélben a három opció egyike fog szerepelni:

  • NEM – a novella sajnos nem felelt meg
  • IGEN – a novella úgy jó, ahogy van, ezért mi úgy gondoljuk, hogy változtatás nélkül ott a helye a kiadványban
  • SZERKESZTÉST IGÉNYEL – ebben az esetben a novellán még dolgozni kell, amihez segítséget fogunk adni

Természetesen nem egyszavas válaszleveleket fogunk küldeni.

Köszönjük a türelmeteket, most már a célegyenesben vagyunk.

Ez is érdekelni fog!

TBA 2016/07/04-07/10 07.04. - August William Derleth íróként és az Arkham House egyik alapítójaként, H. P. Love...
“Round-Robin” Novellapályázat 1935-ben Julius Schwartz a Fantasy Magazine magazin főszerkesztője felkért öt kiemelkedő sci-fi és öt (weird) fantasy írót, két darab round-robin tört...
A CineGore horrorportál csatlakozott novellapályáz... A Black Aether és a Borzongás novellapályázatára már csörgedeznek a pályaművek, de még bőségesen van idő szeptember végéig, a pályázat határidejéig. T...
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére