Black Aether beleolvasó #3 – Pető Zoltán és Pólya Zoltán

A Black Aether Beleolvasó harmadik részében Pető Zoltán A világítótorony és Pólya Zoltán Vezeklés című novellájából mutatunk meg egy-egy rövid részletet. A két szerző a véletlennek köszönhetően még a Black Aether a beleolvasó megjelenés előtt „összetalálkozott” egymással, hiszen tegnap kihirdetésre került a Trivium Egyesület Két világ határán fantasy novellapályázatának eredménye, és mind a két Zoltán bekerült a nyertesek közé.

Pető Zoltán novellájában Lord Dunsany és Clark Ashton Smith sötét világát eleveníti fel, az óceán végtelen mélységeit, az ősrégi világítótorony titkait. Pólya Zoltán novellája a Pickman Öröksége pályázatunkra érkezett, melyben a Hibou-Satrani Ügyvédi Iroda szürkébbik tagja a Lyontól nem messze lévő településre utazik, hogy bizonyos örökösödési ügyekben eljárjon megbízójuk érdekében.

Különös utazások, veszedelmes rejtelmek, ősi titkok mind a két novellában.

A két Zoltán első alkalommal fog szerepelni a Black Aetherben – így a Zoltánok száma háromra nőtt -, hamarosan rövid interjút is fogunk készíteni velük, akárcsak a következő Black Aether többi debütáló szerzőjével.

A PDF fájlokat letöltheted innét: Pető Zoltán A világítótorony / Pólya Zoltán: Vezeklés

peto_zoltan_a_vilagitotorony_beleolvaso

 

polya_zoltan_vezekles_beleolvaso
mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Ugrás a tetejére