Horror-különszám kötet törölve

Az idei évre tervezett megjelenéseink szempontjából nem a legjobb ómen, de kénytelenek voltunk meghozni döntést. A 2018-as Borzongásos pályázatunkhoz tervezett Black Aether horror-különszám megjelenését töröltük. A kötet nem fog megjelenni, legalábbis a TBA Könyvek által nem. Ennek kiadói és szerkesztői döntés az oka. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a kiadvány megjelenhessen, de minduntalan akadályokba ütköztünk. Többször módosítottuk a kiadói tervezetet, egyéb kiadványuk megjelenését voltunk kénytelenek többször is eltolni, de még így sem tudtunk reálisan tervezhető időpont felállítani a megjelenéshez.

A tavalyi év egy kitérő volt a Black Aether életében, kísérletet tettünk arra, hogy a weird irodalomra koncentráló Black Aether mellett, lehetőséget biztosítsunk a modern horrorirodalmat kedvelő, hazai amatőr horror szerzők részére is, azonban sajnos a pályázat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A közeljövőben nem tervezzük, hogy ismét a modern horror vizeire eveznénk.

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki részt vett a pályázatunkon, külön köszönöm azon szerzőknek a közös munkát, akikkel öröm volt együtt dolgozni, akik lendülettel és konstruktívan álltak a munkához. Őszintén sajnálom, hogy nem tud megjelenni a kiadvány, nehéz volt meghozni ezt a döntést, de sajnos nem maradt más választás.

Nem lesz horror-különszám, azonban mindenkinek szeretném figyelmébe ajánlani a GABO SFF „Az év magyar science fiction és fantasynovellái 2019” pályázatát, ahová lehet horror tematikájú novellával is jelentkezni.

Tomasics József

mm
"Abban hiszek, hogy bennünk magyarokban, olyan kreatív alkotói potenciál van, amit jóvátehetetlen hiba lenne elpazarolni, nem engedni kibontakozni."
Az oldal tetejére