Kiadványaink

Arthur Machen: A nagy Pán isten és más szentségtelen
történetek

Önálló Arthur Machen kötet, amely a szerző írói életpályájának első szakaszából válogat. Néhány írásával már találkozhattak az Azilum magazin olvasói a különböző számokban, mint például legismertebb, leghírhedtebb elbeszélésével, A nagy Pán istennel, vagy az egyik leghátborzongatóbb történetnek titulált A fénylő emberekkel. Eljött az ideje, hogy végre Magyarországos is megjelenjen egy Machen-antológia, amely méltón örökíti meg műveit a magyar olvasóközönség számára. Ezen gondolatok mentén született meg A nagy Pán isten és más szentségtelen történetek című könyv terve.

A kiadványnál a TBA Könyvek kizárólag a kiadói feladatokat látja el, a kötet tartalmát Somogyi Gábor és fordítói csapata állította össze. Minden elismerést ők érdemelnek a tartalomért.

Szerkesztő: Somogyi Gábor
ISBN
: 978-615-81426-0-1
Terjedelem: 368 oldal
Kötészet: keménytáblás
Megjelenés éve: 2019

A kötet jelenleg nem rendelhető.

Aether Atrox

13 önálló, 1 round-robin novella és 3 darab vers szerepel az Aether Atrox antológiában a magyarországi weird alkotói közösség tagjaitól. Sokrétű és színes válogatás, melyben megelevenedik a klasszikus rémirodalom, a lovecrafti és a new weird irodalom is. Ismert és szárnyaikat még bontogató szerzők műveinek gyűjteménye a kiadvány, a profik mellett ismét lehetőséget kaptak azon szerzők is, akik még alkotói útjuk elején járnak. Ha az olvasó ezt szem előtt tartja, akkor garantáltan nem fog csalódni az antológiában.

Szerkesztők: Tomasics József & Sütő Fanni
ISBN
: 978-615-00-5994-5
Terjedelem: 320 oldal
Kötészet: puhatáblás
Megjelenés éve: 2019

Rendelhető korlátozott példányszámban a Dunwich Market vegyesboltban.

Árnyak az időn túlról #2

A kötet 17 darab olyan, a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódó novellát tartalmaz, melyek magyar nyelven egészen eddig még nem jelentek meg. A kötet további nagyon fontos része Somogyi Gábor Bevezetés a Cthulhu-mítoszba tanulmányának második része (első rész elérhető a Magyar H. P. Lovecraft Társaság honlapján). 378 oldalnyi tömény mítosz. Az Árnyak az időn túlról trilógia második kötete, mely sorozat első része magánkiadásban jelent meg 2018-ban. A harmadik rész 2020-ban várható.

A kiadványnál a TBA Könyvek kizárólag a kiadói feladatokat látja el, a kötet tartalmát Somogyi Gábor és fordítói csapata állította össze. Minden elismerést ők érdemelnek a tartalomért.

Szerkesztő: Somogyi Gábor
ISBN
: 978-615-00-5009-6
Terjedelem: 378 oldal
Kötészet: puhatáblás
Megjelenés éve: 2019

A kötet jelenleg nem rendelhető. Utórendelés 2020 elején várható.

Azilum

Magyar H. P. Lovecraft Portál vadhajtásaként 2016-ban induló, nyomtatott lovecraftiánus magazin, elsősorban irodalmi fanzin, természetesen nem csak Lovecraftról szól, hanem a lovecraftiánus stílusról és szubkultúráról. A magazin ismeretterjesztő írásokat, irodalmi cikkeket, eddig magyar nyelven még meg nem jelent műveket tartalmaz, emellett filmismertetéseket, interjúkat is lehet olvasni benne. A TBA Könyvek 2019 őszétől vette át az Azilum magazinok kiadását.

A kiadványnál a TBA Könyvek kizárólag a kiadói feladatokat látja el, a magazin tartalmát Somogyi Gábor és fordítói csapata állítja össze. Minden elismerést ők érdemelnek a tartalomért.

Szerkesztő: Somogyi Gábor
ISSN
: 2498-4858
Terjedelem: 2019 végégig 120 oldal, 2020-tól 160 oldal
Megjelenés: 2019 végéig évi 4 lapszám, 2020-tól évi 3 lapszám
Megjelenés éve: 2016-

Az aktuális lapszám megjelenéséről és előrendeléséről honlapunkon illetve a Dunwich Market vegyesboltban tájékozódhatsz. 2020-tól éves előfizetést indítunk!

Black Aether

A The Black Aether ponyvamagazinja, amit a hazai közösség hozott létre. A Black Aether magazinban hazai, amatőr és tapasztalattal rendelkező szerzők novellái és költeményei kapnak helyet, melyekhez külön grafika is társul. A kiadvány a Weird Tales mintájára épül, követi a magazin formátumát, az újrahasznosított papírból készülő belső oldalak is a ponyvamagazint idézik.

Szerkesztő: Tomasics József
ISSN
: 2498-5236
Terjedelem: változó
Megjelenés éve: 2016-

A magazin eddig megjelent 6 száma ingyen letölthető PDF formátumban a Dunwich Market vegyesboltban.

Ugrás a tetejére